Cine este George Tincu, tânărul inginer care a câștigat încrederea bârnovenilor pentru funcția de primar?

0
278

La 36 de ani, inginer de profesie, George Tincu a intrat în cursa electorală pentru funcția de primar al comunei Bârnova. Tânărul candidat din partea PSD are experiența politică formată încă din vremea studenției.

Încă de atunci m-a fascinat oportunitatea de a vorbi deschis cu oamenii. De la simpli cetățeni cu nevoi la personalități din administrație, toți aveau o poveste aparte din care învățăm întotdeauna. Am învățat că este important să fii util comunității din care faci parte. Am învățat că societatea are în spate și oameni vulnerabili. Am învățat că nu trebuie să lași pe nimeni în urmă. Am învățat că vine timpul ca, după ce mediul și comunitatea te-au ajutat, să devii ceea ce ești, să pui în slujba comunității tale calitățile și cunoștințele acumulate”, spune George Tincu.

Însă lupta electorală pentru primărie reprezintă o încercare mult mai serioasă decât activitatea politică din studenție. George Tincu este convins că se află în poate cea mai provocatoare  competiție din viața sa, asumându-și responsabilitatea de a încerca să devină primarul comunei Bârnova.

Programul său și al echipei de consilieri se bazează pe numeroase proiecte și investiții menite a moderniza infrastructura comunei, în încercarea de a face viața mai ordonată și mai facilă în comună.

Am să încep cu copiii. Ei sunt viitorul și speranța noastră. Le trebuiesc creșe, grădinițe, școli moderne și sigure. Le trebuiesc parcuri, terenuri de sport și spații verzi. Nouă tuturor ne trebuiesc străzi modernizate, trotuare, iluminat public și zone de recreere”, enunță Tincu câteva dintre prioritățile mandatului său de primar, promițând transparență în actul administrativ, printr-un dialog și o comunicare prietenoasa din partea primăriei. “Propun o echipă serioasă pusă pe treabă, cu care să atragem fonduri europene, guvernamentale  transformându-le în proiecte necesare comunității. O echipă care să fie la dispoziția și în folosul cetățeanului oferind servicii de calitate. Vrem să readucem Normalitatea și respectul față de cetățean”, afirmă George Tincu.

George Tincu locuiește de 15 ani în Bârnova, fiind mândru că cei doi copii ai săi,  un băiețel de 7 ani și o fetiță de 6 ani s-au născut în comună.

“Întotdeauna îmi place să mă prezint începând cu faptul că sunt Tată. Este rolul cu care mă mândresc și în care mă regăsesc cel mai mult. Momentele petrecute cu ei mă încarcă și fac ca tot ceea ce fac zi de zi să aibă scop și folos”, mărturisește tânărul candidat.

Experiența de 15 ani în antreprenoriat l-a făcut să cunoască importanța și utilitatea lucrului făcut temeinic.

Meseria de inginer îmbinată cu sarcinile de management îmi oferă la sfârșitul zilei satisfacția lucrului bine făcut și trainic. La finalul fiecărui proiect, fie că vorbim de construcția unei case, a unei școli, a unui drum sau a unei rețele de utilități, mulțumirea și împlinirea vin știind ca am fost util societății și semenilor mei”, este convins George Tincu.

Dincolo de îndatoririle profesionale, preferă să se relaxeze pescuind sau urmărind meciurile de fotbal. Momentele pe care le adoră sunt cele în care îl privește pe băiatul lui, Matei, evoluând pe terenul de fotbal în competiții.

“Pentru mine, Bârnova este locul în care vreau să rămân până la finalul vieții și căruia să-i spun cu căldură și mulțumire Acasă. Deși este o comună frumoasă cu oameni destoinici și gospodari, avem multe lucruri de făcut și de ordonat”, spune cetățeanul Tincu.

Tănărul candidat la funcția de primar se declară optimist și hotărât să câștige la scrutinul din 9 iunie, mizând și pe dorința bârnovenilor de schimbare.

Le mulțumesc tuturor pentru sprijinul și încrederea acordată până în acest punct. Fără ei mi-ar fi fost greu să ajung până aici. Mulțumesc familiei pentru suportul, timpul și încrederea acordată. Sunt conștient de provocările ce mă așteaptă, dar sunt pregătit alături de echipa mea să găsim soluții și să ne ducem la îndeplinire programul de administrație propus”, concluzionează George Tincu, antreprenorul ambițios care vrea să ducă Bârnova pe calea civilizației, modernizării și respectului față de comunitate.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here