Colectii in premiera internationala la Kasta Morrely Fashion Week

0
72

În perioada 19 – 21 aprilie 2019, orașul Iași este din nou gazda ediției primăvară/vară a Festivalului Industriilor Creative® Proiectul Artelor ce Înfrumusețează Omul®. Acest eveniment bianual cuprinde în desfășurarea sa Kasta Morrely Fashion Week® singurul eveniment demonstrativ de modă din țara noastră.

            Kasta Morrely Fashion Week este un proiect al societăţii civile independente nepartinice dedicat dezvoltării oraşului Iaşi.

            Ca organizaţia de apărare a drepturilor omului şi valorilor democraţiei informăm opinia publică un fapt binecunoscut în ţările civilizate. Fashion week-urile prin beneficitatea lor demonstrată în ultimii 76 de ani şi-au câştigat statutul de simbol al libertăţii democratice şi prin faptul că oferă comunităţilor, oamenilor de afaceri şi aleşilor locali posibilitatea de a-şi demonstra public loialitatea şi interesul lor real în dezvoltarea oraşului şi bunăstării cetăţenilor săi. 

            “Kasta Morrely Fashion Week este un festival care se bucură de onoarea de a fi devenit un Brand al orașului Iași. Ne-am bucurat să vedem din nou că profesionalismul evenimentului este apreciat și peste Oceanul Atlantic prin prezenţa la această ediţie a designerului internațional Alberto Rega din MEXIC. Acesta îşi va lansa în premieră mondială cea mai recentă colecţie a sa pe scena Festivalului Industriilor Creative. Ne bucurăm din nou de prezenţa Designerului de Onoare a Casei Regale a OLANDEI Addy van den Krommenacker care va prezenta o colecție în premieră internațională. Bjanka Bijelik unul din cele mai apreciate branduri din SERBIA și Lidia Selici unul din cele mai bune branduri luxury din REP. MOLDOVA au pregătit lansarea colecțiilor pe podiumul ieșean.” a declarat Diana Morelli, director de imagine al festivalului.

            Înghețata BETTY ICE este și la această ediție sursa de inspirație a creatorilor de modă. Betty Blue cu fructe din pădurile Bucovinei a fost muza unor colecții inedite, din materiale prețioase și rare ce vor fi prezentate la Kasta Morrely Fashion Week într-un decor floral în spiritul Floriilor și Sărbătorilor Pascale.

            Dintre brandurile ce ne fac bucuria de a fi prezente pe podiumul ieșean Kasta Morrely Fashion Week ediția a VIII-a menţionăm cu plăcere: Atmosphere, Sophie by Adelina Boie, Mirela Pellegrini, Galeria de Stil Luminița Balazs, Adriana Agostini, Dames Moda, Nicoleta Negură, Damao Cibran & Giuliano Sabău Shoes, Tullerie by Oana Stroici, Monarh, Luada Style, Andaleya, LA.AMI România, Atelier Isabeli, Atelier Dressyna, Seroussi, Dani Kristine, Kasta Morrely Kids.

            Avem plăcerea din nou să admirăm creaţiile studenţilor celor mai talentaţi ce vor reprezenta Universitatea Națională de Arte George Enescu din Iași (Facultatea de Arte Vizuale și Design) și Universitatea de Vest din Timișoara (Facultatea de Arte și Design).

Festivalul Industriilor Creative 2019 are ca misiune civică dezvoltarea și promovarea la nivel internațional a spiritului şi valorilor democraţiei locale printr-un eveniment de interes general dedicat profesioniştilor din domeniul industriilor creative.

            ACCESUL PUBLICULUI la Kasta Morrely Fashion Week (Sala Polivalentă Iași) se realizează pe bază de invitație. Persoanele care doresc invitații, trebuie să trimită un mesaj pe pagina oficială facebook a festivalului www.facebook.com/KastaMorrelyFashionWeek . Dress code: Business Casual.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here