Concert Cargo in Piata Palatului din Iasi, cu ocazia lansarii unui centru de colectare

0
60

Iesenii vor avea prilejul să sărbătorească lansarea celei de-a 31-a locatii din Rețeaua Natională de Colectare RoRec, in aceasta seara, începând cu ora 19.00, pe Esplanada Palatului Culturii din Iasi, când va avea loc concertul ”Recycling Rocks!” alături de Cargo si Domino. Spectacolul este prilejuit de faptul ca municipiul Iasi se alătură Reţelei Naţionale de Colectare, proiect al Asociaţiei RoRec în parteneriat cu autoritățile locale, la nivel național, pentru crearea unei infrastructuri de colectare a DEEE (deşeuri provenite din echipamente electrice şi electronice) accesibilă unui număr cât mai mare de cetățeni. Totodata, in aceasta dimineata, de la ora 10.00, Primăria Municipiului Iași, SC Salubris S.A și Asociația RoRec lansează un centru de colectare al deseurilor electrice la Iasi, pe Strada Pompei nr. 3, zona Podul de Piatră şi va reprezenta o nouă soluţie permanentă pentru iesenii care vor să renunțe la deseurile electrice în mod corect.
De asemenea, Asociația Română pentru Reciclare RoRec invită cetăţenii Municipiului Iași la prima acţiune de colectare a deşeurilor electrice, organizată de noul centru de colectare. Aceasta va avea loc în perioada 2-6 noiembrie 2015. Ieșenii pot renunţa la deşeurile electrice prin depunerea lor la unul dintre punctele provizorii de colectare amenajate la Centrul Rorec Iași (Strada Pompei nr. 3, zona Podul de piatră) între orele 10.00-18.00, respectiv la Sediul SC Salubris S.A (Şos. Naţională nr. 43), Centrul de cartier Tătărași, str. Vasile Lupu 8, Centrul de cartier Alexandru cel Bun, str. Tabacului 1B, Centrul de cartier Nicolina, str. Petre Țuțea 2, Centrul de cartier Păcurari, șos Păcurari 34 și Centrul de Cartier Frumoasa, bld. Poitiers 20-22, între orele 10.00-16.00. Deşeurile grele sau voluminoase vor fi preluate gratuit de la domiciliu, instituţie sau sediu de firmă prin comenzi telefonice la TelVerde RoRec 0800 444 800, număr apelabil gratuit.
Cei care se vor debarasa de deşeurile electrice în cadrul acţiunii de colectare vor putea câştiga, prin tragere la sorţi, unul dintre cele 22 de premii oferite de Candy și Philips: un frigider, 5 cuptoare cu microunde, 8 cafetiere și 8 mixere. Tragerea la sorţi va avea loc la Sediul SC Salubris S.A (Şos. Naţională nr.43), luni, 9 noiembrie, la ora 12.00.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here