Concert caritabil Laura Bretan, la Sala Polivalenta din Iasi, pentru copiii cu dizabilități din Centrele „Star of Hope Romania”

0
63

Fundația Star of Hope România anunță concertul caritabil de Crăciun, susținut de LAURA BRETAN, pentru copiii cu dizabilități care au nevoie de terapie recuperatorie în Centrele Star of Hope Romania.
Evenimentul caritabil, intitulat MIRACOLUL BETHLEEMULUI, are loc marți, 17 decembrie 2019, ora 18:00, la Sala Polivalentă din Iași (str. Palat, nr. 2). Toate fondurile obținute prin distribuirea biletelor în schimbul unei donații vor asigura ședințele de terapie recuperatorie atât de necesare celor aproape 200 de copii cu dizabilități din Centrele Star of Hope / Iași, Bârlad, Botoșani, Dorohoi, Suceava /.
Concertul caritabil este susținut de LAURA BRETAN, împreună cu Corurile reunite ale Bisericilor Evanghelice din Iași, Corul „Armonia Kids” și orchestra „OTHELLO SEXTET”. Întregesc programul coruri de copii din Iași, Botoșani, Suceava.
Evenimentul caritabil se bucură și de prezența unei delegații de români din S.U.A. (voluntari în România, care susțin cauza copiilor cu dizabilități). Mesajul, specific sărbătorii Craciunului, este transmis de Leonard Semenea (S.U.A.) și Lennart Erksson (președintele Star of Hope International, Suedia).
Concertul de Crăciun este organizat de Alianța Evanghelică din România și Fundația Star of Hope Romania, în parteneriat cu Asociația 100% Viață și cu sprijinul Primăriei Iași.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here