Concert Direcția 5, „Take, Ianke și Cadîr”, expoziția „Geniul lui Da Vinci” și alte propuneri, pe agenda Palas în această săptămână

0
70

Iubitorii de teatru, cinefilii și cei cărora le este dor să meargă la concerte sunt așteptați în această săptămână la Palas, unde vor avea loc evenimente pentru toate gusturile teatrale și genurile muzicale. „Povestea Noastră” va fi cântată de Direcția 5 într-un concert susținut în Amfiteatrul Palas, iar actorii de la Ateneul Național din Iași vor pune în scenă piese de teatru iconice și vor aduce la viață basme pentru copii. Tot în această săptămână vom viziona împreună comedia „Chef”, iar microbiștii pot urmări partidele UEFA 2020 în parcul Palas. Curioșii pot descoperi în Atrium expoziția cu peste 20 de replici ale unor mașinării și picturi realizate de Leonardo da Vinci.

Cea mai jucată piesă românească de la momentul scrierii, „Take, Ianke și Cadîr”, va fi pusă în scenă miercuri, 16 iunie 2021, la Amfiteatrul Palas, de la ora 19:00. Povestea celor trei negustori de etnii diferite împlinește 87 de ani de la apariție, iar întâmplările prin care trec aceștia – iubirea dintre fiul lui Take și fiica lui Ianke, dar și drumul personajelor spre un final fericit – sunt în continuare apreciate de publicul larg.

Direcția 5 vine la Iași cu un super concert, care va anima scena Amfiteatrului Palas, joi, 17 iunie 2021, de la ora 20:00. „Povestea noastră” va fi cântată de ieșeni împreună cu artiștii lor preferați și vor putea fredona și piese precum „O fată ca ea”, „Îți mulțumesc” sau „Dacă ai ști”. Intrarea se face pe bază de bilet, care poate fi achiziționat online.

Basmele vor fi aduse „la viață”, duminică, 19 iunie, iar cei mici vor face cunoștință cu personajele lor preferate. De la ora 12.00, „Peter Pan” le va spune de ce nu a vrut să crească și cum este să trăiești în „Țara de nicăieri”. Seara, de la ora 19.00, cei mai mari sunt așteptați la „Astă seară… în familie”, în regia Ericăi Moldovan, unde vor fi tratate veșnicele probleme de cuplu.

Piesele de teatru sunt puse în scenă de actorii de la Ateneul Național din Iași, iar biletele pot fi achizționate de pe site-ul instituției sau de la casieria Amfiteatrului Palas, cu o oră înainte de începerea spectacolelor.

Pentru iubitorii de cinematografie, pelicula „Chef” va rula duminică, 18 iunie, în parcul Palas, de la ora 21:30. Cei care vor să petreacă mai mult timp împreună cu prietenii, sunt așteptați, de la ora 16:00, cu băuturi răcoritoare, preparate delicioase, dar și cu o atmosferă pe măsură, susținută de cvartetul Anima. Accesul la eveniment este gratuit, însă se face pe bază de rezervare online.

Dacă ajungi mai devreme la film sau la teatru, poți să mergi până în Atriumul Palas, unde are loc expoziția „Geniul Da Vinci”. „Stampa”, „Macara”, „Mănușa”, „Carele Falciate”, „Pasărea Comediei”, dar și alte modele de mașinării la care Leonardo da Vinci a lucrat, pot fi vizitate până duminică 20 iunie.

Nu uita nici de „Football Days & Nights”! Microbiștii se pot bucura de meciurile UEFA 2020, în aer liber, împreună cu prietenii, în zona patinoarului Palas, pe pufuri confortabile. „Football Days & Nights” se desfășoară și în foodcourt, unde la patru mese servite, primești un cadou. Află mai multe informații despre campanie din regulamentul disponibil pe site.  

În caz de vreme nefavorabilă, modificările agendei de evenimente din această săptămână vor fi anunțate pe pagina de Facebook Palas Iași.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here