Concert extraordinar Stefan Hrusca, in Ajunul Craciunului, pe scena Operei Nationale din Iasi

0
64

Stefan Hrusca este asteptat in aceasta seara, cu nerabdare si entuziasm, de mii de ieseni, biletele pentru concertul de la Iasi,  anuntat pe 24 Decembrie la Opera Nationala Romana din Iasi, de la ora 20:00, apropiindu-se de epuizare. Cererile fanilor i-au convins pe organizatori sa faca toate demersurile necesare pentru punerea in scena a celui de-al doilea concert. Astfel, pe langa concertul anuntat initial in seara de Ajun, Stefan Hrusca va mai sustine inca un concert pe scena Operei Nationale din Iasi, tot pe 24 Decembrie, dar cu cateva ore mai devreme, mai exact de la ora 17:00.

Cel mai cunoscut si iubit interpret de colinde isi va petrece seara de Mos Ajun in compania fanilor sai, colindandu-i si incantandu-i cu melodii precum „Trei Pastori”, „Florile Dalbe”, „Afara Ninge Linistit”, „Linu-i Lin”, „Sfanta-i Sara de Craciun” dar si cu piese de pe noul sau album „Cantece de acasa”.

Biletele pot fi achizitionate din reteaua Biletoo.ro, de la Agentia Teatrala a Casei de Cultura a Studentilor, casa de bilete a Operei Romane, Librariile Librarium, magazinele Flanco. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: spectacoleiasi.ro, Biletoo.ro, Bilet.ro, Blt.ro, Bilete.ro, Ticketstore.ro, Ticketnet.ro!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here