Concert extraordinar Vali Boghean la Sala Unirii

0
68

Vineri, 31 mai, de la ora 19.00, la Sala Unirii, va avea loc Gala Festivalului Internațional de Poezie „Grigore Vieru”. Invitatul special al serii este Vali Boghean, interpret apreciat pe ambele maluri ale Prutului.

În cadrul evenimentului vor participa Corul Marii Uniri, dirijat de Mădălin Munteanu și actorul Nicolae Jelescu, actor al Teatrului Național ,,Mihai Eminescu” din Chișinău. Festivalului Internațional de Poezie „Grigore Vieru”, aflat la cea de-a XVI-a ediție, se va desfășura în perioada 28-31 mai, la Chișinău și Iași, iar programul include mai multe activități specifice, recitaluri poetice, conferințe, lansări de volume și gala premiilor festivalului.

„Festivalul Internațional de Poezie Grigore Vieru se înscrie de 16 ani în calendarul cultural al Municipiului Iași ca un reper al omagierii operei marelui tribun și poet, și în egală măsură ca o permanentă convergență între lumea literară dintre cele doua orașe înfrățite, Chișinău și Iași! Patru zile în care poezia și muzica vor fi dezideratul sub care vor fi aduse în memoria publică de către mari personalități, invitate special pentru a susține, alături de organizatori, momente memorabile!”, a declarat doamna Filomena Corbu, inițiatoarea festivalului.

Accesul la eveniment este LIBER și se face în baza rezervărilor, care pot fi accesate pe site-ul  https://www.ateneuiasi.ro/class/concert-vali-boghean/.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here