Concert Jazz & Gospel – Andra Botez si Consensus Choir din Suedia

0
59

Fundația Star of Hope Romania, în parteneriat cu Primăria Iași și FOPCD (Federația Organizațiilor de Părinți care au Copii cu Dizabilități) organizează  joi, 30 mai 2019, ora 19.00, la Ateneul Iași, concertul caritabil JAZZ & GOSPEL, cu participarea artiștilor- Andra Botez  si Consensus Choir din Suedia. Evenimentul face parte din campania Iubesc Sa Strang Lumea la Piept demarată de către Fundatia Star of Hope Romania pe 21 martie 2019 și care va continua până pe 15 iunie ac.

Campania Iubesc sa strang lumea la piept  este dedicată copiilor și tinerilor cu dizabilități și are menirea de a reaminti tuturor că dizabilitatea (sindrom Down, autism, parapareză spastică, ADHD etc) nu alege nici timpul, nici locul, nici familia. Dizabilitatea lovește la întâmplare, atât copilul cât și părintele. În primii ani de viață, copilul cu dizabilități (sindrom Down, autism, paralizie cerebrală etc)  are nevoie obligatoriu de terapie. Are nevoie de educație. Și are nevoie de acceptarea celor din comunitatea în care trăiește. La vârsta adolescenței are nevoie să facă ceva util atât pentru familie cât și pentru societate, să învețe o meserie din care mai apoi să trăiască. Să fie, atât cât se poate, un om independent.

Participarea la concert se face pe baza de invitație obținută în schimbul unei donații de minim 30 RON. Detalii legate de obținerea invitației – la tel: 0743 112 725 sau la adresa de email: info@starofhope.ro. Toate fondurile obținute în urma acestui concert vor fi folosite pentru asigurarea ședințelor de terapie pentru cei peste 250 de copii cu dizabilități din Centrele Star of Hope Romania.

Aida POPA

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 55 = 56