Concurs cu premii pentru cei mai talentati povestitori de mituri si legende urbane

0
55

Legendele fac locurile vii şi lucrurile pline de magie. În spatele cotidianului se pot ascunde mistere şi poveşti extraordinare care descoperă personaje cât se poate de vii. Pentru că noi credem în lumea de dincolo de aparenţă şi ştim că România e plină de legende urbane fascinante, vrem să le strângem pe toate într-o biblioteca virtuală.
Căutăm povestitori talentaţi, fascinaţi de lumea din jur şi pasionaţi colecţionari de legende şi mituri, care să ştie să ne spună frumos câte-o poveste nemaiauzită. Dacă ştii legende şi mituri care se leagă de locul de unde vii, despre personaje reale sau imaginare, despre locuri fantastice şi întâmplări interesante scrie-ne şi dă şansa tuturor să o citească.
Pentru că orice efort trebuie răsplătit, la sfârşitul perioadei de colecţionare a legendelor vom da 3 premii celor mai apreciate poveşti, legende sau mituri. Scrie povestea ta, fă-ţi prietenii să te voteze şi, la sfârşit, cele 3 poveşti care au strâns cele mai multe like-uri vor fi premiate.
Toate legendele vor fi incluse într-un proiect artistic iar detaliile le veți putea găsi pe www.miturisilegendeurbane.ro cu toate explicaţiile de rigoare.
Câștigătorii vor fi anunțați la finalul lunii mai.Fotografie-Carusel-Mare-Fundal

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 2 = 8