Concurs de fotografie organizat de CJ Iasi

0
83

Pasionații de fotografie, amatori sau profesioniști, sunt invitați să participe la o competiție cu tema “Iașul European’’. Concursul este organizat de Consiliul Județean Iași, în parteneriat cu Ambasada României în Regatul Belgiei, în perioada 15 februarie – 1 martie 2023. Cei interesați trebuie să trimită maximum trei fotografii care ilustrează Iașul European, însoțite de o scurtă descriere, pe adresa de email iasuleuropean@gmail.com. Imaginile vor fi postate pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Iași, iar câștigătorii vor fi desemnați în funcție de numărul de aprecieri pe care le vor primi din partea publicului, în intervalul 2 martie 2023, ora 10:00 – 9 martie 2023, ora 10:00.
Fotografiile care se vor clasa pe primele 30 de locuri vor fi expuse în lunile mai – iunie 2023 la sediul Secției Consulare din cadrul Ambasadei României în Regatul Belgiei. O expoziție în oglindă va fi realizată și la sediul Consiliului Județean Iași.
Detaliile despre participare sunt disponibile în regulamentul publicat pe www.vesteaiasului.ro și pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Iași.
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here