Consilier tepar din Iasi, isi face imagine pe spatele refugiatilor

0
84

Dupa zeci de ani in care nimeni nu a scos aerul din Centrul expoziţional “Moldova” din CUG, in aceste zile, ruina administrata de Consiliul Judetean este folosita de o seama de politicieni ca vector de imagine. Unul dintre politicienii care au dat fiasco atat in politica cat si in afaceri, si incearca acum sa isi ridice cota de imaginea pe o drama, este consilierul judetean Adrian Acostoaiei.
Trebuie incheiat un parteneriat cu Filiala Iaşi a Crucii roşii, care va avea a dispoziţie un spaţiu de 250 de metri pătraţi. Dupa ce donaţiile vor fi trimise in Ucraina prin intermediul unor convoaie umanitare, pe restul spaţiunlui rămas liber disponibil de la Centrul Expoziţional, ar putea fi amenajată o tabără de urgenţă pentru cei aflaţi in tranzit. Propunem ca activitatea să fie coordonată tot de către Crucea Roşie, iar daca aceasta nu dispune de resurse, de către alte fundaţii umanitare”, a propus Acostoaiei.
Acostoaiei a a candidat fara succes la parlamentarele din 2012. Ca afacerist a fost urmarit de aceiasi lipsa de credibilitate, fiind executat in mai multe randuri de Fisc. Afaceristul iesean este cunoscut ca tepar in mediul de afaceri
Un alt politician care cere punerea acestui centru in care ploua si care a fost debransat de la utilitati, la dispozitia refugiatilor, este senatorul USR, Marius Bodea. Atat acesta cat si Acostoaiei, habar nu au de starea jalnica si total improprie pentru a adaposti refugiati, a acestui centru, dar se folosesc de o drama ca moment prielnic pentru a-si mai face putina imagine.
Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 1 =