Consilierul Victor Bejan, pericol public pentru auditoriu. „Să se facă o medalie şi diplome pentru toţi participanţii la unirea cea mică”

0
76

Prin grija neţărmurită faţă de recunoaşterea meritelor pe care şeful său direct, Gheorghe Nichita, le-a avut în legătură cu înălţarea zilei de 24 ianuarie la rang de sărbătoare naţională, pneumologul şi consilierul local PSD, Victor Bejan, a propus ca Primăria Iaşi să bată în ăst an o medalie cu însemnătatea acestei zile şi, totodată, să se scoată 6000 de diplome car să fie împărţite ieşenilor care s-au aflat în Piaţa Unirii într-o astfel de zi.
Sîmbătă am sărbătorit cu toţii 150 de ani (n.r. ca să fie sumă rotundă, nu de alta, ca altfel omul este un erudit) de la unirea cea mică (hâc!). A fost o manifestare extraordinară, dar trebuie amintit şi consemnat că a fost prima ocazie când manifestările s-au desfăşurat ca sărbătoare naţională şi acest merit îl are domnul primar care a venit cu ideea excepţională ca această sărbătoare să fie naţională”, a spus Bejan în deschiderea şedinţei de azi Ca şi cum nu i-a fost de ajuns scârba pe care a provocat-o până şi colegilor din PSD cu această „limbă”, „medicul de pneuri” a propus să se realizeze o medalie „în care să se consemneze acest eveniment deosebit şi, totodată, propun să se realieze de către Primărie o diplomă de participare pentru toţi cei care au participat pentru prima oară la acest eveniment deosebit” , a spus Bejan, hotărăt să îl detroneze de pe icebergul prostiei pe mult mai tânărul său coleg, Vlad Nedelcu. Din declaraţia de avere a domnului Beeeejan, se observă faptul că acesta detine o pasune virgina de 5 hectare in Bacau. Pentru regasirea sanatatii mentale a distinsului consilier, nu ar fi rau ca acesta sa-si ia cate un concediu prelungit pentru a-si vizita proprietatile.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here