“Eu îi iubesc! Tu?” – un spectacol inedit de teatru nonverbal, pe scena Ateneului Tatarasi

0
92

Maine seara, 29 ianuarie 2015, incepand cu ora 19.00, în Sala Mare a Ateneului Tătăraşi va avea loc premiera unei piese de teatru manifest, cum rar i-a fost dat publicului iesean sa vada. Aşa cum arată si Adi Afteni, regizorul şi scenaristul piesei “Eu îi iubesc! Tu?”, mesajul general al piesei este acela ca iubirea este peste tot, în noi si in jurul nostru, palpabila sau invizibila.
În spectacol este vorba despre iubire! Iubirea pentru părinţi, pentru prieteni, pentru familie și pentru copii. Este un proiect deosebit pentru mine din cel puțin două motive: spectacolul atinge problematică autismului, iar distribuția este foarte tânără, respectiv elevi de clasele a nouă și a unsprezecea. Este un spectacol nonverbal, pliat pe publicul tânăr exact pentru a reusi o constientizare corectă a problematicii părintilor si copiilor cu autism. Iubirea este peste tot – este în noi si în jurul nostru, iar iubirea este Dumnezeu!”, a spus regizorul Adi Afteni.
Peste scenariul si regia piesei, care sunt semnate de Adi Afteni, la prezentarea acestei piese de teatru nonverbal si-au dat concursul .Asociatia Culturală Artes în colaborare cu Ateneul Tătărasi, Primăria Iasi, Colegiul National de Artă „Octav Bancilă”, Asociatia Natională pentru Copii si Adulti cu Autism din România, filială Iasi, Universitatea Petre Andrei si Universitatea de Arte „George Enescu”

DISTRIBUŢIA:
Mădălina BALCAN
Radu IPATE
Gianina BEJENARU
Silvia CAMANARU
Florin GORGOŞ
Alexandra AZOIŢEI
Paul CIOBANU
Robert AGAPE

Coordonare muzicală: Prof. Renato RIDICHE
Inginer de sunet: Lucian PETCU

Pretul unui bilet de intrare este de 15 lei. Elevii, studentii si pensionarii vor beneficia de o reducere de 5 lei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here