Constantin Simirad, angajat de Chirica la Biroul de Cooperare Transnationala din Primaria Iasi

0
55

Sirul angajarilor “pe sub mana” in Primaria Iasi este in plina desfasurare. Dupa angajarea cumatrei Mihaela Tulica pe un post cheie la Politia Locala, primarul interimar, Mihai Chirica, i-a gasit o functie bine reumunerata la Primarie si lui Constantin Simirad, nimeni altul decat fiul primarului post decembrist cu acelasi nume.
Domnul Constantin Simirad este detasat la noi de la firma RJR International (n.r. firma ce apartine botosaneanului Radu Judele, fost director al Directiei de Administrare a Drumurilor Judetene Iasi pe vremea cant Constantin Simirad tatal detinea functia de sef al Consiliului Judetean Iasi)”, a precizat Sebastian Buraga, purtatorul de cuvant al Primariei Iasi.
Constantin Simirad jr. va lucra pe o perioada determinata, de 6 luni, la Biroul Cooperare Transnationala din subordinea Directiei de Dezvoltare si Proiecte Europene pe care o conduce, tot sub interimat…chiar Mihai Chirica.
Constantin Simirad jr. a mai fost angajat, chiar de tatal sau, pe post de consilier IT in cadrul institutiei pe care o conducea, respectiv Consiliul Judetean Iasi. Mai mult, Simirad, fost primar în perioada 1992-2003, şi-a angajat celalalt fiu, Lucian, la societatea ieşeană de salubritate Salubris, unde lucrează şi în prezent. În 2008, în calitate de proaspăt şef al CJ, Simirad, încă membru PSD, l-a susţinut pe Lucian în campania pentru alegerile parlamentare, deşi fiul candida din partea PNL, şi au apărut împreună pe bannere electorale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

84 + = 88