Georgel Grumeza nu mai este sef al Politiei Locale Iasi. Optiunile lui Chirica pentru aceasta functie

0
74

Cea mai decredibilizata institutie publica din Iasi, Politia Locala, a ramas din nou fara sef dupa ce primarul interimar, Mihai Chirica, a refuzat sa mai prelungeasca detasarea pe functia de director general pentru Georgel Grumeza, acesta revenind pe functia pentru care a dat concurs, cea de director adjunct.
Domnul Grumeza nu mai este directorul instituţiei, este adjunctul acesteia. Este în continuare acolo, pe postul pe care a dat concurs şi în perioada următoare urmează să numim un conducător la Poliţia Locală. Imi doresc un om la care să găsesc disciplină, corectitutine şi respect, nu date mie, ci celor din stradă, pentru că ei îl plătesc, nu eu. Dacă cele trei elemente le va putea aduce şi în sarcina poliţiştilor locali, cu siguranţă că parteneriatul dintre mine şiu viitorul şef al Poliţiei Locale Iaşi este unul de durată. În ce priveşte decizia lui Georgel Grumeza de a-şi da demisia din Politia Locala, această decizie îi aparţine, în functie de cata conştiinţă are”, a declarat primarul interimar, Mihai Chirica.
Unul dintre cei care intrunesc cele trei elemente dorite de Chirica este Liviu Zanfirescu, seful Politiei Rutiere Iasi, optiune exprimata de edil, dar si Petru Frunza, seful Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase din cadrul IPJ Iasi, fost sef al Politiei Rutiere Iasi. (foto 7Est)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here