Contract pe viata intre Primaria Iasi si trupa The Sky, nelipsita de la inmormantari, botezuri, arestari la domiciliu, festivaluri si taieri de mot

0
64

Ca si la editiile anterioare, Festivalul International al Educatiei va ajunge si în cele mai mari cartiere ale municipiului Iasi. Pe scenele FIE amenajate în Tătărasi (Esplanada Oancea), Alexandru cel Bun (Parcul Voievozilor), Dacia (lângă Piată) si Nicolina (Esplanadă) vor avea loc, aproape zilnic, manifestări artistice diverse. Acestea vor fi compuse dintr-un spectacol de animatie stradală asigurat de The Sky, (trupa care, de cel putin 8 ani, are contract cu an de an cu Primaria Iasi, la toate evenimentele publice si private ce se petrec intre Sfantul Vasile si Revelion), între orele 16.00 și 17.00), urmat de un concert de muzică usoară si populară asigurat de formatii si solisti cunoscuti pe plan local si regional (între orele 17.00 si 21.00).
Înaintea concertelor din cartiere, artistii trupei The Sky vor crea momente de street acting si interactiune cu publicul, agrenându-i pe spectatori în diverse activităti artistice si atrăgându-i în zona scenei pentru spectacolele de muzică.
Programul pe zile al manifestărilor din cartiere este următorul:
 Sâmbătă, 23 mai 2015 – Dacia și Tătărași
 Duminică, 24 mai 2015 – Dacia și Tătărași
 Luni, 25 mai 2015 – Dacia și Tătărași
 Marți, 26 mai 2015 – Dacia și Tătărași
 Joi, 28 mai 2015 – Nicolina și Alexandru cel Bun
 Vineri, 29 mai 2015 – Nicolina și Alexandru cel Bun
 Sâmbătă, 30 mai 2015 – Nicolina și Alexandru cel Bun
 Duminică, 31 mai 2015 – Nicolina și Alexandru cel Bun
În perioada 22 – 31 mai 2015, Primăria Municipiului Iasi, alături de Fundatia Iasi – Capitală Culturală Europeană, organizează cea de-a III-a editie a Festivalului International al Educatiei. Evenimentul se adresează atât publicului din România, cât si celui din regiunile vecine (Republica Moldova si Ucraina).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here