Copil de 5 ani din Tibana, căutat de poliţişti dupa ce a disparut de acasa de mai bine de 20 de ore

0
55

Polițiștii ieşeni, caută un copil, de 5 ani, care a plecat de acasă și nu s-a întors până în prezent.  Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112. La data de 01 iunie a.c., Nacu Andrei, de 5 ani, a plecat de la domiciliul său, din localitatea Ţibana, județul Iaşi și până în prezent nu a revenit.

Minorul are 1,00 metru înălţime, ochi negri, păr șaten, ten măsliniu. La data dispariţiei, purta pantaloni treningalbastru deschis cu dungi portocalii la buzunare, iar la bată dungi verzi, iar la 3/4 dungă orizontală alb cu verde, bluză roşie cu dungă albastră pe mâneca stângă, mâneci lungi la baza gâtului, cizme de cauciuc de culoare albastră.

La căutări participă poliţiştii din cadrul Biroului Urmăriri, Secţiei de Poliţie Miroslava, Postului de Poliţie Miroslava, un poliţist cu câinele de urmă, poliţişti de frontieră cu o autospecială prevăzută cu termoviziune precum şi localnici.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here