Corpul de Control al MAI confirmă ca prefectul Bogdan Cojocaru a încălcat legea pentru a-si ajuta colegii din PSD Iași!

0
231

Liberalii ieseni au adus în atenția publică o situație gravă care afectează integritatea și buna funcționare a administrației publice locale. La scurt timp după ce liberalii au sesizat oficial Ministerul Afacerilor Interne (MAI) cu privire la actele de încălcare a legii săvârșite de prefectul politic Bogdan Cojocaru, Corpul de Control al MAI i-a solicitat acestuia să își respecte atribuțiile în conformitate cu legea.

Bogdan Cojocaru a ajuns în atenția MAI pentru modul abuziv în care își exercită mandatul și incapacitatea de a îndeplini concomitent și imparțial pozițiile de prefect și de președinte interimar al PSD Iași. Astfel, la Prisăcani, prefectul PSD a validat o ședință de consiliu local fără cvorum, doar pentru a ajuta un coleg de partid, in timp ce la Popești, același prefect a decis că un consilier local nu poate intra în exercitarea mandatului, deoarece ședința nu a avut cvorum.

Corpul de Control al MAI i-a solicitat săptămâna aceasta prefectului PSD Bogdan Cojocaru să suspende toate deciziile luate în ședința fără cvorum a Consiliului Local Prisăcani. Asta după ce, inițial, Cojocaru a trimis o adresă către Consiliul Local Prisăcani în care spune că ședința fără cvorum a fost legală.

„Încă o dată se demonstrează că poziția de prefect este o pălărie prea grea pentru Bogdan Cojocaru. De când a fost pus pe funcție, Bogdan Cojocaru și-a demonstrat limitele și incapacitatea de a îndeplini sarcinile care revin funcției de reprezentant al Guvernului în teritoriu. Nu putem permite ca persoane care încalcă legea să ocupe funcții publice de mare responsabilitate”, este pozitia demagogilor liberali, prin liderul de duminica, Alexandru Muraru, care prin omisiuni repetate incearca sa legalizeze un discurs public pentru sleahta penala de la Iasi.

Radu SEICARU      

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here