Cosmin Coman, ejectat din Consiliul de Supraveghere de la Veolia si inlocuit cu “trezorierul mitei”, Dumitru Tomorug.

0
69

Sistemul centralizat de termoficare, reprezentat de Veolia Energie Iasi, nu scapa nici in acest an de persoane certate cu legea, care vor continua sa faca parte din structurile cu rol decizional ale societatii, prin delegarea atributiilor de reprezentare ale Primariei Iasi. Aceasta situatie se va parafa miercuri, 25 noiembrie, dupa ce lui Cosmin Coman, panglicarul primarului suspendat, Gheorghe Nichita, dat afara din Primaria Iasi pe 15 octombrie, i se va retrage functia de membru în Consiliul de Supraveghere al S.C. Veolia Energie Iasi S.A.

Coman a fost numit in acesta functie in anul 2012, atunci cand a fost aprobat Raportul de evaluare al procedurii de negociere directa pentru delegarea serviciului public de alimentare cu energie termica (productie, transport, distributie si furnizare) din Municipiul Iasi, participarea Municipiului Iasi la capitalul social al operatorului serviciului public de alimentare cu energie termica din Municipiul Iasi, aprobarea contractului de delegare a gestiunii serviciului public de alimentare cu energie termica din municipiul Iasi, aprobarea actului constitutiv al operatorului serviciului public de alimentare cu energie termica din Municipiul Iasi, aprobarea contractului de comodat intre Municipiul Iasi si viitoarea societate SC Dalkia Termo Iasi SA si desemnarea reprezentantilor Municipiului Iasi în cadrul organelor statutare ale operatorului serviciului public de alimentare cu energie termica din Municipiul Iasi.

In contextul incetarii raporturilor de munca cu Primaria Iasi, actionar minoritar al societatii  S.C. Veolia si de semnatar al Contractului de delegare a gestiunii serviciului public de alimentare cu energie termica – productie, transport, distributie si furnizare in Municipiul Iasi, municipiul Iasi va desemna o persoana in functia de membru în Consiliul de Supraveghere al Veolia, in persoana lui Dumitru Petru Tomorug.

Totodata, Cristina Daniela Oteleanu, fosta secretara a CLM, este propusa ca  membru in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor a Veolia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here