Costel Alexe, fugărit de o bătrână din Piața Unirii din Iași: “Mincinosule, cum poți spune că nu se taie ilegal lemn din România?”

1
62

Ceea ce n-au reușit marii bărbați ai țării, respectiv să-l facă să fugă cu coada între picioare pe Costel Alexe, actualul ministru al Mediului, Apelor şi Pădurilor, a reușit o bătrână din Iași cu spirit de luptător, doamna Elena Vukic. Cei doi protagoniști ai scenei de ieri seară din Piața Unirii din Iași se cunoșteau de dinainte ca Alexe să ajungă mare ministru pe la București, de pe vremea când Costel Alexe le promitea ieșenilor că dacă va ajunge la guvernare se va transforma într-unul dintre cei mai dedicați apărători ai pădurilor României.

Dezamăgită total de ceea ce a demonstrat Costel Alexe la cârma Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor, și mai cu seamă de acea conferință în care Alexe îi acuza pe românii care postează imagini cu trenuri și camioane pline cu lemn că răspândesc știri false și că de fapt în România mai degrabă se importă lemn din afara țării, doamna Elena Vukic l-a abordat duminică seara pe ministrul pădurilor în Piața Unirii din Iași, bătându-i obrazul pentru prestația jalnică din actuala guvernare.

sursa: glasul.info

1 COMMENT

  1. Asta in anul 3 de facultate bloca un proiect a studentilor de la geografie impotriva exploatarii de la Rosia Montana cu cianuri. Si argumentele lui la posibilitatea de a exploda 4 munti si a face un dezastru ecologic in zona au fost: “4 munti? La cati avem!” si “Voi ati fost vreodata in Apuseni. Is urati muntii aia. Tot mai frumosi sunt ai nostri”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

77 − 67 =