Primaria condusa de penala Curcudel refuza sa elibereze acte suport pentru dobandirea de proprietati pe „Coasta de Azur”

0
59

Ieseanul Ursu Constantin a asteptat peste 10 ani de zile sa-i fie eliberat un act menit sa consfinteasca dreptul sau de proprietate asupra unui teren mostenire de familie. Practic este vorba de celebra Anexa 24 de care Ursu Constantin, in calitate de nepot direct al defunctului Ursu N. Gheorghe, avea nevoie in instanta pentru dobandirea dreptului de proprietate asupra unei suprafete de teren de 4200 mp, avand ca suport un titlu de proprietate emis in 1998. In anul 2013, bataia de joc de care are parte Ursu Constantin din partea primariei Mironeasa, condusa de Elena Curcudel, edil condamnat pentru frauda cu fonduri europene, se muta in instanta.

Judecatoria Piatra Neamt notifica Comisia Locala Mironeasa pentru Stabilirea Dreptului de Proprietate Privata asupra Terenurilor sa depuna la dosar toate actele care au stat la baza emiterii titlului de propietate. Tot in aceeasi perioada, Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara, prin Prefectura Iasi, este somat sa transmita fisele de punere in posesie aflate in documentatiile titlurilor de proprietate.

Acte emise pe persoane fictive

Niciun demers juridic sau pe cale civila, amiabila, nu da rezultate. La 8 ani de la inceperea demersurilor in instante, Ursu Constantin inca bate la usile Primariei Mironeasa pentru a-si obtine drepturile.

Am nevoie de schita plan-cadastru a bunicului meu, Ursu N. Gheorghe, din satul Frunzis, cu denumirea Coasta de Azur, comuna Mironeasa. Expertul Dana Vasiliu si expertul tehnic recuzat, Ana Ungureanu, au facut raportul de expertiza in fals, iar schita plan-cadastru a fost modificata inainte de a fi inregistrata la OCPI. La Cadastru nu se mai gaseste deloc acel raport. E haos total acolo. Am solicitat schita cadastrala si mi-au eliberat una pe numele Ursu V. Neculai, ori noi nu avem pe nimeni in familie cu numele asta. Am si fisa de punere în posesie si certificat de moștenitor, dar primaria refuza sa-mi elibereze schita cadastrala”, a spus Ursu Constantin.

Omul este hotarat sa recurga la o masura extrema in cazul in care nu obtine toate actele nici la termenul de judecata din 26 august, fiind hotarat sa intre in greva foamei in fata sediului CSM sau la Parchetul General.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 1 = 4