Craciun oferit de Restaurantul Mamma Mia pentru familia terorizata in ghetoul Primariei

0
77

Familia Aradoaie, careia colectivul Restaurantului Mamma Mia i-a oferit in aceasta luna o butelie care sa ajute la incalzirea hranei de la cantina de ajutor social, a primit din nou vizita acestui generos sponsor.

De asta data, Dumitru si Irina Aradoaie au primit in dar alimente, dulciuri, pizza si o suma de bani, bunuri care le-au adus o mare bucurie celor doi, tata si fiica, aflati intr-un greu impas al vietii lor.

Arădoaie Dumitru, impreuna cu fiica sa Irina, incadrata intr-un grad accentuat de handicap, locuiesc intr-un camin al primariei, cu 340 de lei pe luna, atat cat reprezinta pensia fetei.

Traim numai din pensia copilului, de 340 de lei, pe care o primeste pe motiv de boala. Are schizofrenie si isi face nevoile pe ea. Eu mi-am pierdut ani de munca ca sa am grija de fata, dar nici acum nu sunt insotitor…. Lucram pe taxi in Bucuresti si intr-o zi, sotia si cu fata s-au dus sa cumpere ceva. Un nenorocit a venit cu viteza si mi-a omorat sotia pe verde. Avea 29 de ani. Fata a ramas socata, i-o stationat mintea. Acu, in afara de ea, nu am pe nimeni. Mi-au murit toti, parinti, frati, o sora, socrul, soacra, ca de aia s-a vandut si apartamentul din Dacia, unde am stat, iar noi am ajuns aici. Am platit utilitatile, dar nu vor sa-mi traga lumina din cauza ca trei sferturi din camin sunt tigani care nu dau un leu la utilitati. De multe ori ies cu fata in oras si ma plimb de nebun din cauza tiganilor. Vin, imi bat in usa pentru ca le spun sa nu faca galagie. Imi face fata handicapata, o scuipa. La unu noaptea dau cu pumnii in usa. Sunt multi si politia spune ca nu are ce sa le faca”, este povestea trista a familiei Aradoaie, relatata pe larg de AgoraPress.

Nelu PAUNESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

82 + = 84