Crăciunul Cosmic „a amerizat” în Palas

0
63

Anul acesta, Moş Crăciun a upgradat sania, s-a îmbrăcat în haine de cosmonaut şi a ajuns la Palas cu o capsulă spațială personalizată. Crăciunul Cosmic este tema decoraţiunilor de iarnă din ansamblul mixt Palas, sursa de inspiraţie fiind reușitele din 2021 ale astronauților.
În luna decembrie, Atriumul Palas este o veritabilă stație spațială uriașă, de unde se pregătește „lansarea” unei rachete inedite. Jilţul lui Moş Crăciun a luat şi el forma unei capsule zburătoare, pilotată de ursuleți cosmonauți și „gravitează” printre stele și planete uriașe.
Copiii sunt așteptați în zona dedicată lor – Kids in Space –, la fântâna arteziană din Atrium, unde pot „trece” printr-o poartă galactică, pot „călători” cu o rachetă și pot afla mai multe despre Univers.
Pentru că a schimbat sania cu o super-rachetă anul acesta, Moș Crăciun va ajunge în persoană în Palas, în perioada 14 – 19 decembrie, de luni până vineri între orele 17.00 – 20.00, sâmbăta și duminica în intervalul orar 11.00 – 20.00, iar în perioada 20 – 23 decembrie, de la 14.00 – 20:00. „Crăciunul ne apropie, oriune am fi”, așa că Moșul va fi prezent și în online – https://www.moscraciunexista.ro/ și va afla cât de cuminți au fost cei mici.
„Houston”, ne vedem anul acesta la Palas, unde sărbătorim Crăciunul Cosmic!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here