Crima ingrozitoare la Sinesti! Un tanar a fost taiat ca la abator si prins intr-un gard ca sa i se scurga sangele

0
75

UPDATE. 11.50. Potrivit martorilor si politistilor, la crima din noaptea trecuta de la Sinesti, unde un tanar a fost torturat, i s-au taiat membrele si apoi a fost agatat de un gard, ar fi participat 13 indivizi, printre care si un var al victimei. Unul dintre acesti indivizi, unchi cu victima, in varsta de 63 de ani, a fost prins si este audiat de politistii ieseni.

Un tinar din localitatea ieseana Sinesti a fost ucis noaptea trecuta cu o cruzime rar intilnita, dupa ce a fost mai intai torturat. Potrivit reporterilor “Ziarul de Iasi”, crima a avut loc in localitatea Sinesti, in jurul orei 2, cind mai multi sateni au sunat la 112 spunind ca un tinar agonizeaza atirnat pe un gard, cu un picior si o mina taiate. Acesta fusese mai intai legat de gard, batut cu cruzime apoi agresorii i-au taiat cu un cutit, cu o precizie de chirurg, articulatia mainii drepte, de la cot, apoi articulatia piciorului sting, de la genunchi.

Angajatii de la Ambulanta care au fost la fata locului, un tinar si un barbat, au dezlegat victima de pe gard si pentru ca inca ii mai batea inima, l-au introdus in masina cu gindul sa il transporte la spital. Pe drum insa, la 5 kilometri de Podu Iloaiei, tinarul a sucombat iar cei de pe Ambulanta au tras masina pe dreapta si au sunat la politie. In jurul orei 5, procurorii si politistii criminalistii au venit la fata locului si au audiat personalul ambulantei. Azi dimineata, procurorii au mers la Sinesti, la locul in care a fost gasit tinarul decedat. In urma cercetarilor s-a aflat ca tinarul mort se numeste Catalin Manole. Corpul acestuia a fost transportat la Institutul de Medicina Legala pentru necropsie iar politistii si procurorii cauta sa identifice criminalul.   (foto Ziarul de Iasi)

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here