Cristian Adomniţei află astăzi dacă rămâne în arest la domiciliu inca 30 de zile

0
70

Procesul în care avocaţii lui Cristian Adomniţei contestau măsura preventivă a arestului la domiciliu a fost amânată pentru astăzi.
Aparatorul lui Cristian Adomniţei, Eduard Boz sustine ca nu a fost redactată măsura Curţii de Apel de cercetare în arest la domiciliu a preşedintelui CJ Iaşi.
Adomniţei este anchetat penal alături de alte trei persoane, directorului executiv al Direcţiei Proiecte şi Dezvoltare Durabilă din cadrul CJ, Cristina Teodora Jinga, pentru abuz în serviciu, fals intelectual, în formă continuată, şi instigare la fals intelectual, in formă continuată, dar şi a şefului Serviciului Proiecte şi Parteneriate din Direcţia Proiecte şi Dezvoltare Durabilă tot din CJ, Carmen Ingrid Irimescu, pentru abuz în serviciu, fals intelectual, în formă continuată, şi complicitate la fals intelectual si Letitia Elena Popa, pentru instigare la abuz în serviciu, complicitate la fals intelectual, în formă continuată, şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată, într-un dosar de corupţie la baza căruia stă un contract de promovare a judeţului Iaşi.
Concret, Cristian Adomniţei este acuzat de procurorii DNA de favorizarea făptuitorului şi fals intelectual într-un dosar privind nereguli referitoare la un parteneriat cu o firmă privată.
Săptămâna trecută, membrii deliberativului judeţean au participat la o şedinţă extraordinară, în care instituţia s-a constituit parte civilă, în vederea recuperării prejudiciului produs în acest caz.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here