CTP Iasi scoate la concurs noi posturi

0
83

Compania de Transport Public Iaşi organizează selectie în vederea ocupării a 2 posturi vacante de electricieni montare și reparații aparataj automatizare. Doritorii trebuie sa fie absolvenţi de scoală profesională de specialitate/10 clase şi curs calificare si sa aiba capacitate deplină de exerciţiu.

Principale responsabilități trebuie sa fie citirea și interpretarea schemelor electrice, precum si identificarea și remedierea defectelor de natură electrică sau electronică la instalațiile/componentele electrice/electronice ale tramvaielor .

Printre criteriile de selecţie se regasesc cunoştinţe specifice activităţii; abilităţi de organizare şi planificare a activităţii personale; identificarea soluţiilor optime, adaptabilitate, flexibilitate; disponibilitate pentru lucrul în echipă; punctualitate, spirit de ordine şi disciplină; experienţă în domeniu; alte aptitudini : acurateţe, îndemînare, operativitate, creativitate.

Dosarul de înscriere la selecţie va conţine CV, actele de stare civilă şi studii, certificat calificare şi cazier judiciar. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul firmei sau la telefon 0232- 267575.

Marius GAVRILESCU

 

    

     

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here