Culmea populismului – un deputat iesean se plimba cu tramvaiul, ca sa nu polueze mediul!

0
72

Campania electorala a scos din oamenii politici tot machiavelismul de care sunt in stare pentru a acapara atentia asupra lor. Deputatul liberal, Dumitru Oprea, jongleaza de luni bune cu tot felul de teme sociale, pe care le imbraca cu povete si le ilustreaza cu experiente personale. Intr-o ultima postare-indemn intitulata “Poluarea trebuie să fie preocuparea tuturor!”, Oprea destainuie faptul ca el isi sacrifica confortul personal si, de dragul mediului, prefera sa circule inghesuit in mijloacele de transport din Bucuresti, decat pe bancheta de piele a limuzinei pusa la dispozitie de Parlament.

“ S-a răcit vremea și din nou poluarea a început să fie resimțită mai puternic în marile orașe. Se discută mult despre acest subiect în România, dar se face mult prea puțin pentru a îmbunătăți calitatea aerului și, implicit, pentru a îmbunătăți starea noastră de sănătate. Poluarea și combaterea acesteia se află de mulți ani printre preocupările mele. 

Întâi, prin exemplul personal. Când sunt la Parlament, în București, nu mă deplasez cu mijloacele de transport ale Camerei Deputaților, ci doar cu transportul public. Am un abonament printr-un card „ACTIV”, cumpărat de mine, pe toate cursele rapide şi, pe acelaşi card, am un portmoneu electronic  pentru toate celelalte mijloace de transport în comun”, a spus liberalul Dumitru Oprea.

Marius GAVRILESCU

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here