Moș Crăciun alege din timp darurile la Palas! Descoperă idei de cadouri și profită de ofertele Black Friday X-MAS Edition

0
61

Mai sunt doar 35 de zile până la Crăciun, iar atmosfera de sărbători deja se face simțită, așa că toată lumea stă cu gândul la cadouri. Cei mai harnici au fost deja la cumpărături de Black Friday, dar cum reducerile nu pot fi niciodată prea multe, mai ales în preajma sărbătorilor, magazinele din Palas te întâmpină cu oferte speciale până la finalul lunii noiembrie. Consultă catalogul online și pregătește-te din timp pentru sărbătorile de iarnă!

Toți iubim Crăciunul, dar de regulă, cele mai așteptate sărbători de peste an vin la pachet cu multă agitație, goană după cadouri, decorațiuni, brad și preparate pentru masa de sărbătoare. Palas vine însă în întâmpinarea ta și a pregătit un Black Friday X-MAS edition, care ține până pe 29 noiembrie 2020, pentru ca tu să-ți faci în liniște cumpărăturile și să beneficiezi de reduceri de până la 70% la o mulțime de articole. Atenție, cele mai frumoase decorațiuni se epuizează rapid!

Cel mai bun cadou nu e doar cel oferit din suflet, dar și ales personalizat, mai ales dacă reușești să oferi celor dragi ceea ce și-au dorit de mult timp. Pentru ea poți alege un cadou prețios pe care îl va purta zi de zi pentru că Teilor, Pandora, Swarovski, Sokolov, Meli Melo și Be in Time au reduceri de până la  50%. Cu siguranță îi vei aduce un zâmbet larg pe față și dacă optezi să-i dăruiești perechea de pantofi pe care și-o dorește de mult, iar pentru asta poți face o vizită la Il Passo, Tezyo, Ecco și Benvenuti, unde prețurile s-au înjumătățit. Ținute dar și prețuri speciale de sărbători au pregătit și magazinele de îmbrăcăminte, așa că Guess, U.S. Polo Assn., Tommy Hilfiger, Liu Jo, Mango, Poema și alte locații de profil afișează prețuri speciale. Și cum fiecare femeie iubește parfumurile, produsele de make-up sau cosmetică, poți face o vizită și la Sephora, Kiehl’s și My Gheisha pentru a achiziționa un cadou ce o va cuceri.

Un accesoriu aparte care completează ținuta, o pereche de pantofi eleganți, un pulover călduros sau o cămașă croită corect sunt câteva idei de cadouri potrivite pentru el. Oferte în acest sens au pregătit D’S Damat, Bigotti, Tommy Hilfiger, Tezyo, dar și multe alte magazine. Dacă îl pasionează tehnologia, nu ezita să faci o vizită la Altex, dacă este o fire atletică profită de reducerile de la Hervis Sports și Intersport, iar ochelari cool pe care să-i dăruiești poți achiziționa de la Optiplaza sau Opticris.

Pentru cei mici, cadourile de Crăciun trebuie să fie magice, doar nu în zadar, în fiecare an, Moșul primește milioane de scrisori. Noriel, Chicco și Coccodrillo vin cu oferte în sprijinul său.

Surprizele nu se opresc aici, așa că trebuie să consulți catalogul online și să vii la Palas pentru a profita de ofertele din magazine și pentru a găsi cadourile perfecte pentru cei dragi. Palas este deschis pentru experiențe sigure de shopping în intervalul orar 10.00 – 21.00.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here