Culoar de jandarmi spre butoaiele cu aghiasma din curtea Mitropoliei Moldovei si Bucovinei

1
66

Cu ocazia Bobotezei, în ziua de 6 ianuarie 2016, aproximativ 100 jandarmi ieşeni se vor afla în misiune, alături de poliţişti şi poliţişti locali, pentru asigurarea măsurilor de ordine publică cu prilejul slujbei de sfinţire a apei în Iaşi, Paşcani, Târgu Frumos, Hîrlău, Răducăneni şi Podu Iloaiei.
La slujba din curtea Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, eveniment la care participă un număr mare de credincioşi, pentru a se păstra ordinea se va monta un dispozitiv de protecţie, în jurul recipientelor cu agheasmă. Accesul în interiorul zonei delimitate pentru a se lua apă sfinţită, se va realiza printr-un culoar special amenajat.
În vederea evitării incidentelor nedorite şi a oricăror situaţii de natură să tulbure ordinea publică, jandarmii ieşeni recomandă cetăţenilor să manifeste răbdare, să aibă un comportament decent şi să respecte indicaţiile forţelor de ordine.

1 COMMENT

  1. Sigur, trebuie pazita apa, poate are ceva explozibil, pe linga hidrogen, oxigen, ceva nitrogen … Dupa barbile preotilor, s-ar spune ca sunt niste teroristi deghizati . Atentie, credinciosi romani, sa va puneti veste antiglont si sa fiti cu ochii in patru si cu urechile ciulite, in caz ca suna … vreun ceas .. tic-tac … pac !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here