Cumatra primarului Chirica, noua sefa a Biroului Control Urbanism din Politia Locala

2
73

Neamurile prin alianta ale primarului interimar, Mihai Chirica, vor beneficia de un regim preferential si in acest an, cu atat mai mult cu cat mare parte din ele lucreaza in subordinea “nasului” sau, prin prisma afacerilor, au legatura directa cu acesta. Prima care a spart gheata in acest sens este Mihaela Tulica, a doua sotie a sefului jandarmilor ieseni, Mircea Tulica.

Mihaela Tulica este cumatra primarului interimar dupa ce, in vara lui 2013, Mihai Chirica a devenit nasul fetitei cuplului Mircea si Mihaela Tulica. Aceasta a fost numita sefa la Biroul Disciplina in Constructii din cadrul Politiei Locale, dupa mai multe interimate ce s-au succedat la sefia acestui birou, odata cu arestarea si implicit suspendarea din functie a penalului Stefan Avarvarei. Prin dispozitie a sefului Politiei Locale Iasi, Georgel Grumeza, Mihaela Tulica l-a inlocuit in functie pe Cristian Scrab. Mihaela Tulica, singura femeie din cadrul Politiei Locale care are declaratia de avere pe zero, a ocupat pana la sfarsitul anului trecut, functia de sefa a Biroului Protectia Mediului, post pe care l-a obtinut tot fara concurs.

2 COMMENTS

  1. Scuze, dar Tulica are 2 sotii, e ceva ca la musulmani ? Sa-i traiasca ! Pe a treia o va pune sefa la prefectura, ca tot s-a dus Danut ,,spre alte zari de soare pline ,, …

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here