Cum au votat ieşenii din Regatul Unit al Marii Britanii. „Nu puteam să votez decât William Brânză!”

0
112

Un ziarist ieşean, cu frică de Dumnezeu şi de Regină, fugit de la sânul sterp al patriei mamă pentru a gusta din laptele pasteurizat şi plin de miere al vacilor din Kingdom of Great Britain, ne-a împărtăşit, epistolar, primele sentimente ce l-au năpădit în ziua votului de pe 2 noiembrie.

„Buna ziua, stimati concetateni!
Tin sa va anunt (innebuneam daca n-as fi facut-o) ca si eu m-am achitat de datoria de a merge la vot.
Vedeti dumneavoastra… dupa ce am analizat si am meditat indelung in ultimele zile, am decis sa renunt la a mai vota pentru incompetenta, aroganta si lipsa de profesionalism, cum facusem pana acum, si sa pun numaidecat stampila pe competență, respect și profesionalism.
Stiu ca poate soca, dar am votat pentru schimbare!
Mai aflati ca am votat, stimati concetateni, pentru o Românie unita, o Romanie prosapera, mandra de istoria si realizarile ei, pentru o Romanie a lucrului bine facut; o Romanie mai buna decat altele, o Romanie mai mare decat altele, in fine, pentru o Romanie buna-buna-buna de tot!
La copilasii mei m-am gandit cand am pus stampila…
Stiu ca e o chestie pur subiectiva si ca prea putina importanta au gusturile si preferintele mele, dar eu, stimati concetateni, ca umil si tolerat locuitor al batranului regat Britanic, m-am regasit si m-am simtit mai apropiat, asa, de candidatul al carui… nu program electoral, ci simpla rostire a numelui pe care-l poarta m-a facut sa ma regasesc si in neamul meu, dar si in prezentul „globalizat” in care traiesc.
Nu puteam sa votez decat William Branza!
Asa sa ma ajute Dumnezeu.
P.S. Mai, care mai iesiti din cabina de vot puneti si pe facebook, sa vada si altii. Si, daca tot v-ati logat, dati si niste scuipati in aia de au votat cu ce n-ati votat voi. Nu-i rusine, ca e pentru viitorul copilasilor vostri.
Sa fim uniti si fara frica, o tara avem si-o cinste!”, a urat zaristul Bogdan Crontz.
După primul tur, William Brânză a ieşit din cursa pentru prezidenţiale
Din fericire, Domnul ne-a pazit de asa incercare. Am ramas tot cu o branza, laudata fie tarisoara noastra de mamaligari, unde s-au gasit cele mai vechi schelete de prosti din lume, oameni buni!”, este ultima adnotare a colegului nostru Bogdan, până la turul doi. După cum se vede şi din imagine, pregătirile pentru turul doi sunt în toi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here