Deputatul Sorin Iacoban, o regretabilă eroare în peisajul public ieşean

0
109

Deputatul PSD, Sorin Avram Iacoban, are înregistrată pe numele său o plângere penală din partea ACL, după ce acest politician infantil a distribuit pe pagina oficială de facebook, anumite imagini cu simboluri naziste şi chipul lui Klaus Iohannis.

S-a depus plângere penală împotriva deputatului PSD Sorin-Avram Iacoban pentru încălcarea legii prin răspândirea prin orice mijloace, ori confecţionarea de simboluri rasiste, fasciste sau xenofobe care este sancţionată de legea 107/2006 pentru aprobarea OUG 31/2002 privind interzicerea organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob”, au declarat reprezentanţii ACL.

Pe pagina sa de Facebook, deputatul PSD de Iaşi a distribuit un link şi o fotografie în care apare chipul lui Klaus Iohannis peste care e suprapusă o imagine cu vultur şi svastică. Ulterior, această postare nu a mai putut fi vizualizată.

Dragi prieteni,

Informatia preluata pe contul de facebook a textului scris de jurnalistul Marius Albin Marinescu, despre unul dintre cei doi candidati ramasi in lupta pentru prezidentiale de saptamana viitoare, de pe site-ul www.ziare-online.ro., a fost indepartata. Preluarea articolului de pe acest site a fost o regretabila eroare”, şi-a motivat Iacoban această gafă mizerabilă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here