FOTO. Cum distrug orice urma de cadru natural, meltenii care muncesc cu ziua in strainatate

0
62

Mai multe imagini cu dezastrul ecologic lasat in urma urma lor de hoarde de tineri certati cu bunul simt, au revoltat sute de ieseni. In imaginile postate pe un grup de socializare se observa destul de clar cum descendentii primatelor, veniti de la munca din Italia, atenteaza in mod voluntar la ultimul petec inca nealterat de iarba verde al Iasului. Potrivit martorilor, unul dintre aceste de grupuri de indivizi a sosit in zona Releu din Bucum, la volanul unor masini cu numere de inamatriculare de Italia, cu manelele date la maxim, si a inceput sa taie crengi groase din copaci pentru a pregati gratarul.

Sambata seara spre duminica, mai multe grupuri de animale v-ati facut de cap cu gratare si manele la releu in Bucium si cu drujbele erati pusi pe taiat lemne din padure, apoi facurati focul iar la plecare se pare ca ati mai lasat in urma voastra si ce se vede in poza. Facurati foamea toata vara ca sa strangeti bani de Adria si Ciucas la promotie, sa puteti merge acolo sa va bateti joc de natura… Puscarie merita cei de teapa voastra…Ar trebui sa fiti pusi sa munciti saptamanal Buciumul si sa adunati toate gunoaiele…In Bucium poti vedea doua lucruri: apusul soarelui si apusul civilizatiei”, este postarea unui iesean pe nume Cristian Bart.

Pe retelele de socializare circula insa, zeci de alte imagini graitoare despre lipsa de civilizatie a unor creaturi aparent normale.gunoi padure-1000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here