Cum isi umplu vedetele timpul liber?

0
88

Se apropie ceremonia Premiilor Oscar 2023, una în care, potrivit PariuriX.com, Rihanna este nominalizată în premieră, pentru coloana sonoră din filmul „Black Panther: Wakanda Forever”.
Cel mai râvnit premiu din industria cinematografică reprezintă încununarea unei activități asidue. Starurile din filme muncesc din greu atunci când sunt pe platourile de filmare, dar se și distrează pe măsură în timpul liber.
Vedetele au un statut special, dat de celebritate și de milioanele de dolari din cont. Prin urmare, și unele dintre activitățile prin care se relaxează sunt aparte, fie prin natura lor, fie prin costurile pe care le presupun.
Sporturi extreme și gambling
Un hobby comun este practicarea sportului. Cameron Diaz, Cher sau Brooke Shields schiază pe pârtiile din cele mai scumpe stațiuni. Jamie Foxx, Julia Roberts sau Kaley Cuoco iubesc echitația, iar Katy Perry, Kendall Jenner, Orlando Bloom sau David Beckham obișnuiesc să facă snowboarding. Sporturile extreme atrag și ele vedetele. Leonardo di Caprio practică wakeboarding-ul, Matthew McConaughey face surfing pe valuri uriașe, iar Bradley Cooper participă la curse de motociclete.
Pe lista vedetelor care se relaxează prin gambling sunt nume cel puțin la fel de sonore. Cu un milion de dolari câștigați pentru fiecare episod din serialul „Doi bărbați și jumătate”, Charlie Sheen este unul dintre cei mai cunoscuți gambleri de la Hollywood. Se spune că „Charlie” a pus un pariu și în timp ce se grăbea spre spitalul unde soția urma să nască. Tobby Maguire, Ray Romano sau 50 Cent sunt alte staruri pasionate de jocurile de noroc. La rândul ei, Pamela Anderson petrece ore în șir în fața aparatelor de păcănele, dar și la masa de poker.

Călătorii și shopping
Cu un buget aparent nelimitat și cu un program flexibil, vedetele pot călători prin lume fără griji. Când reușesc să facă acest lucru, celebrităților le place să plece spre țări îndepărtate și să împărtășească priveliștile de vis prin intermediul fotografiilor postate pe rețelele de socializare. Rihanna iubește să se întoarcă în țara ei natală, Barbados, în timp ce vedete precum Katy Perry și Michelle Visage și-au cumpărat case la Londra și traversează foarte des oceanul Atlantic.
Un alt hobby comun este cheltuirea banilor. Celebrităților le place să petreacă mult timp la cumpărături, să achiziționeze ultimele modele ale mărcii de mașini preferate și să investească în imobiliare. Potrivit presei americane, Britney Spears cheltuiește aproximativ 150.000 de dolari pe lună pe haine, mâncare, facturi de utilități și transport, în timp ce Johnny Depp a cheltuit aproximativ 2 milioane de dolari pe lună în timpul unui divorț, pentru a umple golul din suflet.

Tricotat și voluntariat
Nu toate vedetele au nevoie să cheltuiască averi pentru a se simți bine. Meryl Streep este una dintre persoanele care preferă bucuriile mărunte, aduse de tricotat. Se spune că șalul pe care îl purta personajul ei din „Doubt” a fost creație proprie. Streep dezvăluit că petrece mult timp tricotând și că această activitate este o formă de terapie pentru ea, care îi permite să-și adune gândurile și să-și contemple viața. La Hollywood sunt și alte staruri pasionate de tricotat. Printre ele, Ryan Gosling, Julia Roberts și Christina Hendricks.
Un hobby la fel de „liniștit” îl are și Tom Hanks, care colecționează mașini de scris. Actorul a spus că îi vin mai ușor cuvintele atunci când scrie un text folosind o asemenea mașină, datorită sunetului făcut de taste și parfumului specific.
Vedetele nu se gândesc numai la propria persoană, ci și la cei mai puțin norocoși. Altfel, voluntariatul și participarea la evenimente pentru strângeri de fonduri sunt activități care fac parte din agenda starurilor. Oprah Winfrey a construit o școală de fete în Africa de Sud și donează bani în fiecare an pentru educația categoriilor defavorizate. Taylor Swift se concentrează pe copiii care suferă din cauza abuzurilor, iar Mel Gibson face donații pentru spitalele în care sunt tratați copiii cu boli grave.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here