O institutie publica din Iasi cumpara opt case in Harlau si 4 in Iasi. Vezi oferta financiara si conditiile

0
71

O instituție publică din Iasi vrea să cumpere opt case locuibile din Hârlău și împrejurimi și alte patru case din Iași și împrejurimi, la o distanță de cel mult 30 km. Este vorba despre Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași, care printr-un proiect cu o valoare de 7,5 milioane de lei, își propune să mute beneficiarii din Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrica Hârlău, în case din comunitate, respectiv 96 de persoane adulte cu dizabilitati.
Anunțul pentru achiziție a fost făcut public pe site-ul instituției, precum și criteriile pe care trebuie să le îndeplinească cei care vor să își vândă locuința. De exemplu, este obligatoriu ca imobilul să fie construit după anul 2000, să aibă cel puțin 171 de mp suprafață construită, să fie racordat la utilități și altele.
Ofertele se depun până la începutul lunii februarie însoțite de documentele și formularele solicitate în plic închis la registratura DGASPC Iași, situată pe strada Ateneului, nr 1 C, muncipiul Iași cu specificația „ofertă imobil” și datele de identificare ale celui care a depus oferta.
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here