Cumatrul primarului Chirica, program facultativ la sefia Directiei de Parcari a Primariei. Trei pe un loc in parcarile inchiriate de Primarie

0
54

Ieseanul Ciustea Mihai, din Piata Unirii nr. 2, bl. 2, detine un contract de inchiriere pentru un loc de parcare pe aleea din zona bisericii Mitocul Maicilor. Potrivit acestuia, in cursul acestui an, gestionarea locurilor de parcare din acea zona a fost plina de nereguli.

De joi 28 septembrie, bariera este blocata pe deschis, astfel incat in loc de 17 masini cate contracte de inchiriere sunt acolo, intra peste 50 de masini. Am fost la sediu la parcari de unde s-a licitat si inchiriat parcarea si domnii/doamnele de acolo m-au tratat cu indiferenta, ma trimit la un anume Nistor Marian (n.r. seful Directiei Parcari, cumatru cu primarul Mihai Chirica si fin cu fostul deputat, Sorin Iacoban), care nu este de gasit de cateva zile. Mi-am gasit masina de 2 ori zgariata din cauza faptului ca intra peste 50 de masini in loc de 17 cat ar fi corect si normal. Mai mult, de 5-6 ori nu am gasit nici macar loc de parcare, nu neaparat locul meu care oricum era ocupat abuziv in intervalul orar pt care eu am inchiriat si platesc chirie lunara de 90 de lei, dar nu am gasit in toata parcarea niciun loc”, sustine ieseanul.

Fata de aceasta situatie, ieseanul a facut o intampinare catre Primaria Iasi prin care isi exprima consternarea fata de abuzurile ce se petrec in parcarile gestionate de municipalitate.

Va intreb si as dori sa primesc si un raspuns de ce eu as mai plati un contract de inchiriere care oricum nu se respecta? De ce noi cei 17 locatari cu contracte de inchiriere am mai plati daca oricum intra cine si cum vrea acolo? De ce s-au montat 2 sisteme de inchidere a parcarii (unul mai scump ca altul) daca oricum acum nu functioneaza niciunul si de ce domnii care au organizat licitatiile acum ridica din umeri?”, se intreaba retoric ieseanul.

Marius GAVRILESCU

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 45 = 55