Cumparaturi in valoare de 4000 lei, trotineta electrica, ochelari realitate virtuala si alte premii, oferite de Palas pentru inceputul de an scolar

0
51

Anul acesta, Palas te ajută să bifezi totul de pe lista de cumpărături pentru școală și te pregătește să fii cel mai cool. Clienții pasionați de modă, sport și distracție au șansa să câștige premii în ton cu preocupările lor: sesiune de shopping în valoare de 4.000 de lei, trotinetă electrică, smartphone Samsung S7 Edge cu ochelari realitate virtuală Samsung Gear VR și mii de alte surprize.

În perioada 26 august – 18 septembrie, cei care fac cumpărături de minimum 150 de lei din magazinele Palas Mall se pot înscrie la tombola dedicată noului an școlar. În fiecare zi, primii 200 de participanți sunt răsplătiți cu premii instant: caiete și lunch box-uri care stârnesc admirația colegilor, super-ochelari 3D pentru smartphone, consultații Dentesse pentru zâmbetul din prima zi de școală, sesiuni de înfrumusețare pentru mămici, rechizite cool de la Autograf, accesorii în trend și meniuri sănătoase.

Fiecare dintre cele trei săptămâni de desfășurare a campaniei are o tematică diferită, modă, sport și realitate virtuală, și se încheie cu acordarea unui premiu fabulos. Pentru că ținuta din prima zi de școală trebuie să fie impecabilă, prima săptămână este „stylish”, iar marele premiu, acordat prin tragere la sorți, pe 4 septembrie, este o sesiune de shopping în valoare de 4.000 de lei pentru toată familia. Vă puteți inspira din noul catalog fashion al toamnei, disponibil pe site-ul www.palasmall.ro.

În a doua săptămână, sportul este cuvântul cheie, iar norocosul câștigător va fi desemnat pe 11 septembrie și va fi răsplătit cu o trotinetă electrică, care va atrage toate privirile. Mai mult, sâmbătă și duminică, pe 3 și 4 septembrie, Palas îi invită pe iubitorii de mișcare la un campionat de badminton, iar pe prichindei, la o cursă cu obstacole și concursuri amuzante.

În a treia săptămână, Palas îi invită pe clienți să descopere cel mai nou trend în materie de distracție: virtual reality. În urma extragerii de pe 18 septembrie se va afla și cel de-al treilea mare câștigător, care va avea parte de o experiență inedită, pentru că va primi gadgeturile momentului: o pereche de ochelari realitate virtuală Samsung Gear VR și un smartphone Samsung S7 Edge. În plus, gamerii sunt așteptați la competițiile care se vor desfășura în zona Intersport.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 14 = 23