Cursuri de ghizi si agenti de turism la Iasi. Cursurile teoretice si inscrierile sunt gratuite

0
73

Începând cu data de 15 octombrie 2015 va avea loc deschiderea cursului de agent turism/ghid la Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, Facultatea de Istorie, sala II.7, la orele 18.00.
Cursul este organizat de Asociatia Turistică Ghizii României din Bucuresti, anul acesta fiind a IIa
ediție la Iasi si a IX-a editie la Bucuresti. Obiectivul principal al acestor cursuri este de a oferi participantilor după absolvire locuri de muncă în domeniul turismului pe postul de ghid de turism local sau național, sau agent de turism. Prin aceasta „Școală de ghizi” Asociația Turistică Ghizii României urmărește popularizarea în rândul tinerilor, și nu numai, a activităților montane ca o modalitate alternativă de petrecere a timpului liber, dar și oportunitatea de a obține Certificatul de Calificare în meseria de Ghid (Agent Turism – Ghid)- 8 luni sau de specializare (Ghid National de Turism – Tour Operator) – 3 luni. Cursurile sunt susținute de personal calificat, de formatori în diverse domenii (geografie, turism, management, marketing, psihopedagogie si altele.) și sunt acreditate de ANC. La cursuri se pot înscrie de la persoane care au absolvit liceul până la persoane cu vârsta până la 62de ani.
Oportunitățile acestui curs: participarea gratuită la cursurile teoretice, workshopuri în Iași,
diplomă de calificare sau specializare de la ANC, obținerea atestatului de ghid de la ANT
București, locuri de muncă în domeniu. Înscrierile se pot face până în data de 20 octombrie, iar candidații ne pot contacta pe email iasi@ghiziiromaniei.ro sau la sediul Agenției de turism Old Line Travel de pe bvd. Ștefan cel Mare, nr 8 (lângă Galeriile Comerciale). Persoană de contact – Coordonator Asociația Turistică Ghizii României Iași, Victoria Bejan, tel. 0742.570.246. A.T.G.R. sau ”Asociatia Turistică Ghizii României” este o organizație non-guvernamentală cu sediul în București, înființată în luna iulie a anului 2007. A.T.G.R. este o asociație de tineret care promovează turismul cultural, montan și ecologia, organizează proiecte de protecție a mediului, evenimente sportive, tabere de aventură pentru copii, teambuilding-uri și multe alte activități cu și pentru tineri. Cel mai mare proiect al asociației îl reprezintă Școala de Ghizi, ajuns la a IX-a ediție.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here