Cursuri suspendate din cauza ninsorii în scoli din judetul Iasi

0
57

Sute de elevi și profesori nu au mers la școală, astazi, după ce cursurile au fost suspendate din cauza ninsorii în Iasi. Drumurile au fost acoperite cu nămeți, după ce a nins cu puternic în noaptea de miercuri spre joi.
În județul Iași, elevii și profesorii din două școli nu au mers la școală, deoarece drumurile au fost blocate de zăpadă.
Astăzi, 15 februarie, activitatea este suspendată în Şcoala Gimnazială Strunga, unde învaţă 417 elevi şi Şoala Gimnazială Ursoaia (structură a Şcolii Gimnaziale Româneşti), unde sunt înscrişi 44 de elevi. În toate celelalte unităţi de învăţământ cursurile se desfăşoară conform programului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi, Sabina Manea.
Pe mai multe tronsoane de drumuri județene se circulă în condiții de iarnă, au precizat reprezentanții Consiliului Județean Iași. În noaptea de miercuri spre joi, drumarii au împrăștiat 140 de tone de material antiderapant pentru a deszăpezi șoselele în zonele în care a nins puternic.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

78 − = 69