Pizza, mâncarea asiatică, burgerii si pastele, în topul preferintelor culinare ale iesenilor

0
59

În 2017, cele mai comandate preparate culinare de către ieșeni au fost pizza, mâncarea asiatică, burgerii și pastele, potrivit foodpanda.ro, cea mai mare platformă online de comenzi de mâncare din România. Cele mai multe comenzi s-au înregistrat la birou, angajații corporațiilor fiind cei care au apelat cel mai des la serviciul de food ordering.

Intervalele orare în care ieșenii au comandat cel mai mult de pe platforma foodpanda au fost în timpul prânzului (12:00-14:00) și seara (18:00-21:00). În ceea ce privește zilele săptămânii, comenzile au crescut semnificativ spre sfârșitul săptămânii, vineri fiind cea mai bună zi pentru livrări atât la birou, cât și acasă. Cele mai multe dintre comenzile acasă s-au înregistrat în weekend, când consumatorii au ca priorități relaxarea și odihna.

Aplicația mobilă foodpanda a înregistrat, în 2017, o creștere puternică atât în ceea ce privește traficul, cât și numărul de comenzi. Peste 60% dintre utilizatorii foodpanda au preferat să comande direct de pe aplicația mobilă. De asemenea, numărul comenzilor achitate online de ieșeni au crescut de la 16% în 2016, la 22% în 2017. Cea mai mare comandă înregistrată în Iași în 2017 a fost în valoare de 680 de lei.

În ultimul an, numărul comenzilor efectuate de ieșeni a crescut, această evoluție fiind susținută de oferta variată de bucătării ale restaurantelor partenere, pusă la dispoziția clienților noștri. Mediul de afaceri din Iași este în continuă dezvoltare, fapt pentru care și cele mai multe dintre comenzi s-au înregistrat în timpul prânzului, când cei mai mulți dintre clienții foodpanda sunt la birou”, declară Radu Bălăceanu, Country Manager Foodpanda România. 

Restaurantele din Iași care au fost cele mai accesate pe platformă au fost „Take&Eat” și „Salsa”. Cele 20 de restaurante partenere foodpanda din Iași oferă o gamă diversă de preparate, de la cele clasice (pizza, paste, mâncare tradițională românească, burgeri), până la preparatele pentru vegetarieni sau cu specific asiatic, libanez.

Despre foodpanda

 foodpanda.ro este cea mai mare platformă online de comenzi de mâncare din România, colaborând, în prezent, cu peste 440 de restaurante din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Constanța, Arad, Ploiești, Oradea, Galați, Craiova, Sibiu și Buzău.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

83 − 82 =