Dăm viață unui nou început! La Palas pregătirile de Paște se transformă în motive de shopping și răsfăț și îți aduc premii de 20.000 de euro

0
57

Paștele este despre liniște, celebrarea păcii, a bucuriei, a dragostei, dar este și un bun prilej de a-i aduna pe cei dragi alături. Și așa cum spune tradiția, e bine să începi pregătirile din timp, pentru că până la cea mai așteptată sărbătoare a primăverii totul trebuie să fie în ordine, locuința curată, iar în garderobă să ai pregătite haine noi. Brandurile din Palas ți-au pregătit colecții fresh, pline de culoare, produse care să-ți aducă atmosfera de primăvară în casă, dar și preparate gustoase și dichisite. Mai mult decât atât, poți câștiga premii în valoare de 20.000 de euro!
Sărbătorile Pascale sunt un prilej de neratat pentru a te revedea și a petrece timp alături de cei dragi – familie și prieteni. Dar până să vă bucurați de zilele libere, de vreme frumoasă, bucate delicioase, de cadouri și să construiți cele mai frumoase amintiri trebuie să-ți faci o listă cu tot ce ai nevoie. Dacă urmezi tradiția de a te înnoi cu ocazia acestei mari sărbători, fă o vizită în magazinele din Palas și alege-ți ținute colorate, potrivite stilului tău vestimentar de zi cu zi, dar și pentru masa de Paște în familie. Noile colecții de la brandurile din Palas îți propun o avalanșă de nuanțe vibrante și de combinații neașteptate, începând de la accesorii și piese statement și până la abordări cât mai îndrăznețe în ceea ce privește make-up-ul. Și chiar dacă Iepurașul de Paște nu este la fel de încărcat precum Moș Crăciun, nu înseamnă că nu trebuie să profiți de această oportunitate pentru a le oferi bucurii celor dragi din familie. Așa că alege din timp darurile. Indiferent că optezi pentru articole vestimentare, încălțăminte în tendințe, bijuterii deosebite, produse de skin-care sau make-up, parfumuri, accesorii sau decorațiuni pentru casă, pe toate le poți descoperi în magazinele din Palas și poți câștiga premii.
Astfel, până pe 23 aprilie 2022, dacă faci cumpărături de minimum 300 de lei de la brandurile tale favorite din Palas, te așteptăm să-ți încerci norocul la Roata Iepurașului, aflată la Centrul de Premiere din zona Guess. Poți câștiga vouchere de cumpărături pe loc, ce pot fi transformate în clipe de răsfăț la Douglas și Beautik, momente delicioase la Clop, Bistro Moo, Mado, Kung Food, Sushi Vo, Treaz & Nu, La Folie, cadouri pentru cei mici de la Chicco și Coccodrilo sau pentru tine de la Benvenuti, dar și alte surprize, precum: iepurași de pluș, cafea sau răcoritoare. Valoarea totală a premiilor se ridică la 20.000 de euro, iar regulamentul campaniei poate fi consultat pe https://www.palasmall.ro/.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

80 − = 75