Interlopul Adrian Corduneanu a fost saltat aseara de mascati, pentru şantaj

0
69

Clanul Cordunenilor a ajuns să se mulţumească cu bani puţini în urma şantajelor. Adrian Cordundeanu a cerut 1.000 de euro unui ieşean care a vândut o firmă cu datorii, drept „pedeapsă”. Cel care a preluat firma cu datorii a apelat la Corduneni pentru a recupera banii. Duminică, Adrian Corduneanu şi fostul patron al firmei s-au întâlnit.
După ce a înmânat interlopului suma de 2.000 de lei, a mers direct la poliţie, unde a reclamat situaţia. Firma acestuia vindea hamburgeri.
Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi, cu sprijinul luptătorilor SAS, au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza municipiul Iaşi în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj.Bărbatul, de 43 ani, bănuit de comiterea faptei a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri. Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că, acesta ar fi solicitat, prin folosirea de ameninţări de la o persoană 1000 de euro şi ar fi primit 2.000 lei. În baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reţinut de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale pentru 24 de ore şi introdus în Arestul IPJ Iaşi. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzii de Operaţiuni Speciale Iaşi. Cercetările continuă”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.
La sfârșitul lunii trecute, bărbatul a mai fost implicat într-un incident. Adrian Corduneanu, zis Beleaua, de la Iași, a fost amenințat într-un filmuleț ajuns în mediul online, de Ion Gangal. Un filmuleț care a circulat în mediul online îl are în prim plan pe Ion Gangal, un alt interlop din Iași. Bărbatul spune că Adrian Corduneanu ar fi vorbit urât despre el și despre fratele său într-o sală de jocuri de noroc.
Reamintim faptul că în urmă cu câțiva ani, a fost emis un mandat de arestare pe numele său, fiind acuzat tot de comiterea infracțiunii de șantaj.
Acuzaţiile procurorilor vizau, la vremea aceea, două perioade: octombrie – noiembrie 2015 şi 16 martie 2016/02 aprilie 2016. Deşi iniţial toată lumea a crezut că un om de afaceri a depus un denunţ împotriva lui Adrian Corduneanu, în realitate, ofiţerii de la Serviciul de Investigaţii Criminale s-au sesizat din oficiu.
Adrian Corduneanu era urmărit pentru alte fapte penale şi a căzut pe interceptări şi pentru această infracţiune de şantaj, comisă împotriva unui agent de vânzări la una dintre cele mai cunoscute firme de vânzări de betoane din Iaşi

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 1 = 2