Dan Radu Rusanu, nasul lui Relu Fenechiu, salvat de la înec la Eforie Nord

0
63

Dan Radu Rușanu a fost la un pas să se înece, duminică, la Eforie Nord, dar a fost recuperat de salvamari din apele învolburate și este în afară oricărui pericol. Dan Radu Rușanu, fostul șef al Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), s-a aventurat în marea agitată și a fost luat de curenți. Salvamarii au intervenit și au reușit să îl aducă la mal.

Sezonul acesta, 20 de persoane și-au pierdut viața înecate. Ultimul deces a avut loc sâmbătă, la Mamaia, fiind vorba despre un tânăr de 25 de ani din București.

Dan Radu Rușanu a fost trimis în judecată în dosarul ASF Carpatica, alături de Laura Chiţoiu, soţia fostului ministru al Finanţelor, fost director al Direcţiei Avizări ASF, Societatea Comercială Carpatica Asig SA, şi alţi 10 inculpaţi. Printre cei trimişi în judecată se află omul de afaceri Ilie Carabulea, Marian Mîrzac, fost director general al Carpatica Asig SA, la data faptelor membru neexecutiv al conducerii ASF, Radu Mustăţea, membru în Consiliul de Administraţie al SC Carpatica Asig iar ulterior şi preşedinte al Biroului Asiguratorilor de Autovehicule din România, Ina Crudu, la data faptelor director general la Carpatica Asig, Corneliu Moldoveanu, vicepreşedintele ASF, conducătorul Sectorului Asigurări, şi Dan Odobescu, avocat suspendat de drept în cadrul Baroului Bucureşti şi proprietar al unei societăţi de asigurări. Anul trecut, fostul șef al ASF a fost achitat.

foto:  Capital

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here