Doliu în teatrul românesc: actrița Alice Caracostea a murit! Avea doar 49 de ani

0
63

Actriţa Alice Caracostea a murit la vârsta de 49 de ani, a anunţat Teatrul Naţional Bucureşti (TNB), duminică, pe pagina oficială de Facebook.
„Cu tristeţe şi durere anunţăm trecerea în galeria nemuritoare a actorilor care ne-au părăsit a colegei noastre Alice Caracostea, o actriţă minunată, care s-a dăruit scenei şi care a încântat publicul în numeroase spectacole ale TNB”, se arată pe pagina de Facebook a Naţionalului bucureştean.
Născută pe 28 octombrie 1967, Alice Caracostea a absolvit Academia de Teatru şi Film din Bucureşti, promoţia 1994, la clasa profesorilor Dem Radulescu şi Dinu Manolache. A jucat sub bagheta unor regizori consacraţi, precum Victor Ioan Frunză, Gelu Colceag, Ion Cojar şi Dinu Cernescu.
„Suntem alături de familia îndoliată. Dumnezeu să o aibă în pază”, adaugă reprezentanţii TNB.
„Nu imi vine sa cred… Drum bun, Alice Caracostea ! Dumnezeu sa ti odihneasca sufletul frumos! Sa ti fie sufletul liber in Imparatia Domnului…”, a scris Oana Pellea, bună prietenă a regretatei actriţe, pe contul său de Facebook.
„Colega noastra ALICE CARACOSTEA a plecat azi sa completeze distributia alaturi de prea multii actori plecati pentru totdeauna din Teatrul National Bucuresti! Dumnezeu sa te aiba in paza lui, suflet deosebit!”, a scris un alt coleg al actriţei, Armand Calotă. Înmormântarea este marți, ora 12, la Cimitirul Bellu!

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 1 = 6