De ce e Irina Margareta Nistor tot timpul singura? A tradus cele mai frumoase filme de dragoste, dar in viata reala a trait o poveste de iubire extrem de trista

0
80

Irina Margareta Nistor are, probabil, cea mai cunoscuta voce din Romania. Renumitul critic de film a tradus mii de filme, care, in perioada comunismului, erau dublate pe casete video. Femeia care a tradus cele mai frumoase filme de dragoste a trait insa o poveste de iubire trista.
Se spune despre Irina Margareta Nistor ca a vazut peste 13.000 de filme pana acum, adica la 57 de ani. Traieste singura, doar cu motanul sau, si inconjurata doar de prieteni. Viata i-a oferit mai multe povesti de dragoste, dar una singura mare, o poveste de dragoste ca-n filme, insa fara un sfarsit fericit. In tinerete, a iubit mult, la disperare, insa barbatul acela era casatorit si avea si un copil.
A fost si casatorita, insa cu un alt barbat. “M-am casatorit pentru ca am vrut sa fiu mireasa. Am facut si o logodna, la care totul a fost roz, de la rochia mea, pana la tort”, povestea Irina Nistor in presa, cu ani in urma. Criticul de film a recunoscut ca nu il iubea pe cel cu care s-a casatorit pentru ca avea sentimente putenice pentru un barbat casatorit.
Asa ca la scurt timp, cei doi au hotarat sa divorteze. Culmea, divortul a fost platit de celalalt barbat din viata ei. “Nu m-am casatorit cu cel pe care il iubeam pentru ca era insurat si avea un copil, dar ma iubea. Stia ca vreau sa fiu mireasa si ca îmi doresc mult acest lucru, si m-a lasat. Era costisitor ca sa poti divorta atunci, asa ca el a platit“, a adaugat Irina.

media_142203036113417000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here