Macelarul limbii romane pleacă cu o bursă Erasmus in Anglia. „Voi face naveta Manchester – Iasi pentru fiecare şedinţă de Consiliu Local” (FOTO)

0
87

Consilierul local independent, Vlad Nedelcu, purtător al aceleiaşi cravate violete a PPDD, va părăsi Consiliul Local în această săptămână, vreme de 3 luni de zile, perioadă în care, să sperăm, îşi va îmbogăţi puţin din cunoştinţe, vocabular şi abordare asupra lumii, în ţara lui Shakespeare, acolo unde a obţinut o bursă Erasmus.
Voi lipsi din ţară 3 luni. Voi participa la cursurile de master ale Universităţii din Manchester Metropolitan University, acolo unde am câştigat o bursă Erasmus, de 1500 de euro, pe curatorie contemporană, în organizarea expoziţiilor de artă.

ndelcu1]

La Londra voi beneficia si de alte beneficii din partea statului din Marea Britanie, prin care pot să merg la cursuri gratuit, o bursă pentru toţi studenţii din România (CE?!)”, a spus Nedelcu.
Deoarece această viză pe perioada de 3 luni îi va permite lui Vlad Nedelcu să se angajeze part-time pe undeva, pe la vreo popotă ofiţerească sau cantină studenţească, „băiatu mamii Narciza” va putea încerca ceva inedit în viaţă – să se hrănească singur.

vlad nedelcu1

Rumenul consilier o întoarce însă ca la Ploieşti şi susţine că da, va munci, dar pe mumca altora. Cum vine asta, e foarte simplu. Pentru a scăpa de gura lui şi pentru că promovarea Iasul moca, sub ce formă ar fi ea, mai durdulie sau mai puţin erudită, nu îţi bate în fiecare zi la uşă, primarul Gheorghe Nichita îi va umple tolba micului consilier, cu albume cu Iaşul. „Viza de 3 luni îmi dă şi posibilitata să lucrez. Încă nu am luat o decizie în acest sens, însă cu siguranţă voi merge în Mancester şi cu albume cu Iaşul pe care le voi da prin Manchester, acolo unde voi încerca să ajung şi la Camera de Comerţ ca să prezint portofoliul Iaşului şi, cine ştie, voi atrage şi investitori, Mai mult, voi încerca să merg şi la primăria din acest oraş şi să particip la o şedinţă de Consiliu Local şi să vin aici cu idei mult mai bune şi să implementăm aici ce democraţii mult mai bătrâne, mai experimentate decât la noi, s-au implementat”, a spus Vlad Nedelcu. Aţi înţeles ceva, că noi, nu?! În ce priveşte activitatea de consilier local al Iaşului, Nedelcu susţine că va face naveta Manchester-Iaşi, cu ocazia fiecărei şedinţe.

nedelcu ofice

Dacă ieşenii m-au ales, eu trebuie să lucrez pentru ei şi să îi reprezint, chiar dacă dau câte 250 de euro pe cursă, dus – întors. Eu voi face tot posibilul să mă întorc la fiecare şedinţă de Consiliu Local Iaşi, să vin şi să, sigur, să…îmi fac treaba de…, de consilier local. Voi încerca să iau bilet de avion şi să ajung la timp la şedinţe, dar nu voi sta numai la şedinţe, că va trebui să prind şi comisiile de specialitate”, a spus Nedelcu.
Nedelcu este hotărât să meargă într-un control fulger şi la Clubul de fotbal Manchester United, pentru a vedea „cum funcţionează din punct de vedere, carevasăziică, cum e finanţat, cum funcţionează lucrurile şi să vin aici, la noi, să…Poate să vină un fotbalist de acolo sau un antrenor şi să facă o academie de fotbal, aici”, a spus Nedelcu. Hai că ne-ai dat la ţurloaie şi ne-ai bagat şi un 11 metri pervers în poartă!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here