De dragul amicului Salaru, subprefectul Iasului jigneste o ziarista din Deva

0
76

Unul dintre cei mai incompetenti oficiali ieseni, subprefectul Bogdan Abalasi, s-a apucat sa razbune demisia prosteasca a  prietenului sau, Vasile Salaru, asa cum stie el mai bine : jignind femei. Intr-o postare pe pagina sa de facebook, acest individ, fost profesor de istorie, undeva prin fundul judetului, la orele caruia elevii erau pe terenul de sport pentru ca nu aveau ce invata de la el, jigneste in mod grosolan o ziarista din Deva, cea care a redat prostiile lui Vasile Salaru, facand-o mediocra.

In ultimele zile am meditat la ideile pe care profesorul Vasile Salaru le-a promovat in calitate de ministru secretar de stat la conferința de presa susținuta la Hunedoara. Din punctul meu de vedere educația nonformala formează o punte intre cunoștințele predate de profesori si punerea lor in practica, fiind un punct foarte important in viata fiecărui tânăr. Prin învățarea si respectarea mai multor reguli de comportament, cum ar fi politetea, comunicarea in societate, ținuta, si multe altele, vom menține echilibrul social. Respectarea de către un cetățean a bunelor maniere in societate este secretul unui trai lipsit de conflicte, pașnic si echilibrat. Cetățeanul manierat este cel care se caracterizează prin respectul fata de sine si de cei din jur, onoare, toleranta, sensibilitate, rabdare, spirit constructiv si conciliant. Acestea sunt ideile pe care in nenumărate rânduri, de-a lungul timpului, le-am discutat cu prietenul meu Vasile Salaru si pe care le susțin indiferent de ce cred unii, este crezul nostru, pe care o ziarista mediocra l-a denaturat”, este de parere ex-profesorul care nu stie nici acum unde se pune virgula.

Nu stim cu ce a gresit Iasul in fata istoriei, dar cert este ca mizeriile umane din administratie se inmultesc cu fiecare mandat ce trece.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here