Procesomanul de la Aeroport cere unui ziarist daune morale de 9 miliarde de lei. Adomnitei ii cere din prima un milion de dolari

0
91

Impotriva ziaristilor ieseni a inceput un adevarat jihad liberal. Multi din “sleahta de mucosi”, cum ii denumea Dumitru Oprea in urma cu cativa ani pe liberalii lui Fenechiu, au apelat la instanta pentru a-si apara “onoarea nereperata”, facuta terci de unii ziaristi ieseni.

Marius BodeaPractic, pentru mizerabilele lor fapte, redate cu subiect si predicat in paginile unor cotidiene precum Buna Ziua Iasi sau Ziarul de Iasi, cativa liberali ajunsi pe cai mari si coborati din şa de DNA, au zis ca-si vor umple desaga cerand daune morale de  milioane de dolari de la anumiti ziaristiVlad Rotaru.

 

 

Asa se face ca, Marius Bodea, speranta liberala pentru postul de primar al Iasului, l-a dat in judecata, pentru calomnie,  pe jurnalistul Vlad Rotaru de la BZI, de …6 ori, cerand la fiecare dintre procese, daune morale de cate 150.000 lei.

 

 

Cristian Adomnitei

Mai practic, Cristian Adomnitei, presedintele penal al Consiliului Judetean Iasi, a adunat toate materiale de presa aparute in BZI, in care a crezut el ca i se aduc prejudicii de imagine, si i-a dat in judecata pe semnatari, respectiv pe Vlad Rotaru, Magda Olteanu si Constantin Mazilu, cerand daune morale de un milion de dolari.

Un alt ziarist atacat in instanta de plaga liberala (ex-PDL), pe filiera Andrei Buiceag, fost sef la Agentia pentru Plati si Inspectii Sociale Iasi, este Alex Zanoaga de la Ziarul de Iasi. Acesta a fost dat in judecata de o fosta contopista de la BZI, Monica Palimariu, actuala consoarta a lui Buiceag, pe motiv ca, dintr-o eroare de documentare, în articolul intitulat “O familie fericită pe banii dvs.”, publicat în ediţia din 22 ianuarie a “Ziarului de Iaşi”, a apărut o informaţie inexactă. Mai exact, in textul menţionat, în locul numelui soţiei de la acea dată (2012) a şefului AJPIS Iaşi, Simona Buiceag, a apărut numele soţiei actuale, Monica Buiceag, (n.r. tot o Mona) cu care acesta s-a căsătorit ulterior unor fapte incriminate de ANI.

monica si andrei buiceag

Articolul trata situaţia fostului director executiv al Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, Andrei Buiceag, acuzat în mod oficial de Agenţia Naţională de Integritate de conflict de interese administrativ şi penal.

ANI a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătorie pentru faptul că, în calitate de preşedinte al Comisiei de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulţilor, a semnat în perioada 2011-2012 un număr de 10 decizii prin care s-a numit pe sine sau pe soţia sa în calitate de membru în cadrul comisiilor de examinare pentru organizarea şi desfăşurarea examenelor de absolvire a unor programe de formare profesională.

Nici mai mult nici mai putin, pentru aceasta eroare, actuala doamna Buiceag ii cere fostului ei coleg, ca si daune morale, suma de 10.000 de lei

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here