De la “Declaratie de dragoste” la “Invitatie la sex”. Fostul crai din filmele cu liceeni, Adrian Păduraru, surprins in ipostaze indecente

0
95

Ieseanul Adrian Păduraru, cunoscut indeosebi din filmul “Declaratie de dragoste”, a inceput sa primeasca odata cu inaintarea catre varsta a III-a, roluri de june grizonat, fiindu-si inlesnite, datorita scenaristului si regizorului, scene nevinovate in care mainile ii patrund adanc pe sub lenjeria partenerelor de scena.

De pildă, pe afisul reprezentatiei ”Plicul”, el o pipăie pe coapse pe actrita Iuliana Moise, iar în altă piesă, ”Poveste de dragoste”,  se uită cu jind la sânii care dau să sară din sutien, ai colegei de scenă.

Șarmantul artist care, în 1985, făcea furori în ”Declaratie de dragoste”, a avut mare succes la femei. A fost căsătorit cu Georgeta Burdujan, actriţă la Teatrul din Iaşi, cu care are o superbă fiică de 23 de ani, si a mai bifat câteva relatii pasagere. De sapte ani, Adrian Păduraru (54 de ani) a fost însă cumintit de Daniela Şerban Tordoi (47 de ani), care lucrează în domeniul educaţiei, asa că doar pe scenă mai calcă strâmb.

22-23-vedete-plicul

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here