„De la inima la inima”, o actiune in care prescolarii de la Gradinita nr. 24 au oferit cadouri colegilor lor mai saraci de de la Scoala „Ion Neculce”

0
76

În această dimineaţă, Gradiniţa cu program prelungit nr.24, Iaşi, prin educatoarea şi coordonatoarea proiectului „Bucurii din inima pentru copii”, Roxana-Lucia Ştirbu, împreună cu instituţiile partenere, Şcoala Gimnazială „Ion Neculce” Iaşi, Centrul Logopedic Interscolar Iasi si Scoala Speciala „Constantin Paunescu” Iasi, au desfasurat actiunea caritabila „De la inima la inima”.
In aceasta actiune au fost implicate toate doamnele educatoare de la G.P.P 24, care impreuna cu parintii de la grupe au strans fondurile necesare cumpararii de rechizite, dulciuri, copiilor care apartin grupurilor dezavantajate de la Scoala Gimnaziala “Ion Neculce”, Iasi”, ne-a spus Roxana-Lucia Ştirbu.
Proiectul “Bucurii din inima pentru copii” este la a patra editie, numarul beneficiarilor din acest an fiind de 50 de copii care au primit cadourile ce au constat în dulciuri, rechizite şi obiecte de imbracaminte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here